Celebrity News

Najlepše vesti iz doma Prijovićke i Filipa! Pevačica se oglasila i POTVRDILA radost koja stiže za devet meseci, svi čestitaju (FOTO)

Objava Aleksandre Prijović oduševila je njene fanove

Najlepše vesti iz doma Prijovićke i Filipa! Pevačica se oglasila i POTVRDILA radost koja stiže za devet meseci, svi čestitaju (FOTO)

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, bila je maloletna kada se pijavila za takmičenje "Zvezde Granda", a otkako je kročila na estradnu scenu mnogo toga se promenilo, od njenog izgleda i stila oblačenja pa sve do glasovnih mogućnosti na kojima je mnogo radila. Prethodna godina za nju je bila i više nego uspešna, počela je sa albumom „Zvuk tišine“ koji je oborio sve rekorde slušanosti na muzičkim platformama, a koliko je svojim vrednim radom i trudom postigla kao i koliko je voljena i poštovana od strane brojne publike svedoči i najnovija objava Aleksandre Prijović na "Instagramu".

Naime, supruga Filipa Živojinovića prva je učesnica pomenutog muzičkog takmičenja koja je zakazala koncert u Štark Areni.

Pročitajte: Mali Aleksandar Živojinović prvi put pred kamerama! I on ima nešto da kaže o svojoj mami Prijovićki, pogledajte hit snimak

- Regionalna koncertna turneja “OD ISTOKA DO ZAPADA” krece iz Beograda 29.09.2023. Pre zvanicne objave i pocetka prodaje karata dajemo vam priliku da rezervisete svoje mesto u Areni na vreme. Dugo sam sanjala o ovome i jedva cekam da vidite sta smo vam sve pripremili. Volim vas - napisala je, a objava Aleksandre Prijović naišla je na prelepe reakcije armije njenih fanova koji su sa nestrpljenjem čekali ovu vest.

Mlada pevačica već dugo nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi, za svaki njen koncert traži se karta više, te ne čudi opšte oduševljenje koje je nastupilo nakon njenog saopštenja, a Aleksandra je sa bendom pripremila i poseban repertoar, te će nesumnjivo svojoj vernoj publici prirediti pravi spekltakl.

Komentari (0)

Loading