Celebrity News

Digla se prašina: Posle ove objave Jelene Karleuše, više ništa neće biti isto

Autor: | 02/03/2021

Album Jelene Karleuše je prava enigma u javnosti. Iako je poznato da se dugo “krčka”, datum izlaska spektakularnog albuma, dugo je bio nepoznat.

Digla se prašina: Posle ove objave Jelene Karleuše, više ništa neće biti isto

Album Jelene Karleuše "Alfa" koji nestrpljivo iščekuje celokupna javnost, zvanično izlazi na proleće. Obzirom da Jelena svakim novim hitom, postavlja trendove, koje estrada u stopu sledi, od novog albuma, na koji se godinama čekalo, očekuje se prava muzička revolucija.

Proćitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić- Fotografija koja otkriva pravu istinu o njihovom odnosu

 

 

- Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali svo ovo vreme. Ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi "game changer" da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje - ispričala je Karleuša za "Grand News".

Nije tajna da Jelena poseduje slovenačko državljanstvo i da je trebalo da predstavlja Sloveniju na pesmi Evrovizije, međutim usled tehničkih komplikacija odlučila je da povuče pesmu, ali ne isključuje mogućnost dana prestižnom takmičenju u budućnosti predstavlja ovu zemlju.

Pročitajte: Jelena Karleuša - Dok me ovde osuđuju, svet me ceni i prihvata

 

 

- Bilo je pametno što sam povukla pesmu jer se onda desila situacija sa kovidom. Ko zna moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču. Da je ova pesma išla na Eurosong bio bi šou zato što je strašna pesma, dvojezična, vrlo komercijalno i top priča - objasnila je pevačica, prenosi "Prva".

Tako je Diva tek sada "podgrejala" javnost, koja sa nestrpljenjem iščekuje da novi album Jelene Karleuše ugleda svetlost dana. 

Komentari (0)

Loading