Celebrity News

Otkrivena velika tajna zeta Nede Ukraden: Ovo je njegova ćerka iz prvog braka, objavila je sliku i od oca javno tražila SAMO JEDNO! (FOTO)

Zet Nede Ukraden već je bio u braku

Otkrivena velika tajna zeta Nede Ukraden: Ovo je njegova ćerka iz prvog braka, objavila je sliku i od oca javno tražila SAMO JEDNO! (FOTO)

Nebojša Nišić

Pevačica Neda Ukraden izgradila je karijeru na kakvoj joj mnogi mogu pozavideti, a pored uspeha na poslovnom ona je i te kako ispunjena na privatnom planu i najveću radost pričinjavaju joj članovi porodice kojima je veoma privržena.

Troje unučića koje su ćerka i zet Nede Ukraden pevačici podarili njen su centar sveta i često ističe koliko je na Aleksandru, Nedu i Dušana ponosna.

 

Instagram

 

 

Skladna zajednica u kojoj Nedina ćerka godinama uživa sa Predragom Pecom Minovićem zaslužna je što je u medijima sve zastupljenije njegovo ime, a i pored toga malo ko je upoznat sa informacijom da je on, pre nego što je upoznao Jelenu, bio oženjen.

Pročitajte: Unuka Nede Ukraden prvi put izašla u javnost i njena odluka ŠOKIRALA SVE - Ovo poznata baba NI U SNOVIMA nije zamišljala (FOTO)

Kako prenose mediji, zet Nede Ukraden prvi put je izgovorio sudbonosno da pre tri decenije kada se oženio majkom svoje sada 28-godišnje ćerke Milice koja danas neguje veoma bliske odnose sa ocem i njegovom novom porodicom.

 

Instagram

 

 

Harmoniji i slozi svedoči i "Intsagram" profil Pecine najstarije naslednice koja ističe svoju vezu sa njima i sebe opisuje kao ponosnu stariju sestru troje mališana. 

 

Instagram

 

 

Zet Nede Ukraden otvoreno iskazuje ljubav i brigu prema svoj svojoj deci, a jedan od razloga zbog kojih pevačica poštuje Pecu je činjenica da decu ne razdvaja, o čemu svedoče i njegove tetovaže.

Pročitajte: Morao je da ćuti - Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

- Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao - ispričala je jednom prilikom Neda, čiji potpis takođe trajno krasi Pecinu ruku.

 

Instagram

 

 

- Bila sam na putu, zet mi je tražio da mu uslikam potpis sa pasoša, mislila sam da je stigao nekakav ugovor. Bila sam zaista ugodno iznenađena jer ga doživljavam kao sina. Smatra da sam ih mnogo zadužila jer smo mi velika porodica koja se mnogo voli, i to je bio motiv ovog gesta - objasnila je tada Neda.

 

Komentari (0)

Loading