Celebrity News

Morao je da ćuti: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Neda Ukraden i Marinko Rokvić imali su jednu tajnu

Morao je da ćuti: Zet Peca godinama skriva tajnu svoje tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Svima je poznato da Neda Ukraden izuzetno poštuje i voli svog zeta Predraga Minovića i beskrajno mu je zahvalna na jednom gestu koji je zbog nje uradio, a reč je o sukobu pevačice i jednog kolege koji nažalost više nije među živima. Naime, Neda Ukraden i Marinko Rokvić izvestan period nisu razgovarali i upravo je Peca bio taj koji je izmirio zavađene strane. Iako je jako dugo čuvao ovu tajnu, ona je isplivala te je pevačica za "Svet" jednom prilikom ispričala šta se zapravo dogodio.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE - Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Zoran Kuzamnović Munja

 

- Desio se jedan incident izmedu mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala. Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom - rekla je ona, kako prenosi pomenuti list.

Da Neda Ukraden i Marinko Rokvić zakopaju ratne sekire pre nemilog događaja, iznenadne smrti slavnog folkera zaslužan je zet Nede Ukraden koji je uspeo u svojoj nameri, te je Marinko pevačici tada čestitao rođendan tačno u ponoć.

Pročitajte: Poznati lekar kog gledate na televiziji - Neda Ukraden PRIZNALA VEZU, njegova reakcija će vas šokirati (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu - rekla je Ukradenova čiji je zet, inače, iz velikog poštovanja pre nekoliko godina čak istetovirao njen potpis na svojoj ruci.

Pročitajte: Kao i uvek tema je NOVAC - Evo šta se desilo u odnosu Nede Ukraden sa zetom, dušmani likuju

Nebojša Nišić

 

- Bila sam na putu, zet mi je tražio da mu uslikam potpis sa pasoša, mislila sam da je stigao nekakav ugovor. Bila sam zaista ugodno iznenađena jer ga doživljavam kao sina. Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema mojoj Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao. Smatra da sam ih mnogo zadužila jer smo mi velika porodica koja se mnogo voli, i to je bio motiv ovog gesta - objasnila je tada Neda za Svet.

Komentari (0)

Loading