Celebrity News

Unuka Nede Ukraden prvi put izašla u javnost i njena odluka ŠOKIRALA SVE: Ovo poznata baba NI U SNOVIMA nije zamišljala (FOTO)

Unuka Nede Ukraden talentovana je devojčica

Unuka Nede Ukraden prvi put izašla u javnost i njena odluka ŠOKIRALA SVE: Ovo poznata baba NI U SNOVIMA nije zamišljala (FOTO)

Ata Images

Unuka Nede Ukraden porodicu je učinila ponosnom.

Pevačica Neda Ukraden pored ublistave muzičke karijere može se pohvaliti i uspehom na privatnom planu. Ona je jedna srećna i ispunjena žena kojoj je porodica uvek bila na prvom mestu, a posebnu radost njoj pričinjavaju unučići sa kojima najviše voli da provodi vreme.

Divna ćerka Jelena i zet Peca sa kojim se odlično slaže podarili su joj najveće životno bogatsvo, a to su bliznakinje Aleksandra i Neda i maleni Dušan koji je zaista neodoljiv.

Pročitajte: OSUŠILA SE Neda Ukraden! Pogledajte kako izgleda sa 15 kilograma manje, pokazala novu figuru u Bugarskoj i svi su šokirani (FOTO)

Nebojša Nišić

 

Svo troje mališana veliki su ponos svoje poznate bake koja ipak njih u javnosti ne eksponira preterano jer su još uvek mali, pa stoga njih na Nedinim društvenim mrežama nemamo mnogo prilike da vidimo.

Ipak, da muzička diva i te kako ima razloga za radost i najlepše emocije saznali smo putem fotografije koju je podelila njena ćerka, a na kojoj je vidno da je unuka Nede Ukraden koja takođe nosi bakino ime, od nje je nasledila i umetničku crtu.

Pročitajte: Izgledao je kao da joj je otac - Pogledajte jedine porodične fotografije Nede Ukraden sa bivšim mužem, razlika u godinama je frapantna

Mala Neda, naime, uplovila je u svet slikarstva, a njena mama nije mogla da se suzdrži te je sa pratiocima podelila predivne vesti.

Komentari i pohvale na konto talenta jedne od  mezimica popularne pevačice samo su se nizali ispod predivne fotografije na kojoj mala Neda pozira u društvu roditelja, a koji su takođe prikupili pohvalne reči buduči da su prepoznali njen talenat i u istom joj pružili ogromnu podršku.

Komentari (0)

Loading