Celebrity News

Sve se doznalo! Majka Zdravka Čolića nije bila za njegovu ženidbu: Ovo što je mladi na kućnom pragu poručila, slediće vam krv u žilama

Venčanje Zdravka Čolića dogodilo se u potpunoj tajnosti

Sve se doznalo! Majka Zdravka Čolića nije bila za njegovu ženidbu: Ovo što je mladi na kućnom pragu poručila, slediće vam krv u žilama

Ata Images

Kada su se pre dvadesetak godina venčali Zdravko Čolić i Aleksandra, svi su bili više manje u čudu, a sve zato što se verovalo da je pop pevač zakleti neženja.

Skladni mladenci tada su bez velike pompe razmenili bračne zavete i nastavili zajednički život koji su godinama pre svadbe vodili daleko od radoznalih pogleda javnosti i medija.

Pročitajte: Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić - Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Za Aleksandru i njeno postojanje u životu muzičara dugo se nije znalo, iako su se pre venčanja deceniju zabavljali, što govori u prilog tome koliko je Zdravku bilo bitno da svoju intimu sačuva samo za sebe i svoje najmilije. 

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Spekulisalo se o njegovim romansama s poznatim damama, što je po svoj prilici bilo i ostalo to, čista spekulacija, a nije tajna da je na hiljade žena širom bivše Jugoslavije, poznatih javnosti i potpuno nepoznatih, priželjkivalo da baš one budu te koje će s njim stati pred oltar.

Youtube printscreen

 

U jednoj emisiji muzičar se prisetio tog vremena, brojnih ljubavnih pisama koje je iz sata u sat dobijao, prosidbi, ali i jedne dogodovištine s mladom iz Makedonije koja je u venčanici, s kumom pod rukom, došla u njegovu porodičnu kuću s namerom da se za njega uda.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića fotografijom iz aviona šokirala oca i majku - Una, kad je dosta?! Zbog ovoga mora da trpi posledice (FOTO

ATA Images

 

 

 

Devojka je bila spremna da se uda, ali kako muzičar nije bio kod kuće, plan joj je propao, osim toga Čolina majka umilnim glasom napomenula joj je da njen Zdravo, kako ga je zvala iz milošte, nije još za ženidbu.

 

 

Komentari (0)

Loading