Lifestyle

Luksuz na sve strane! Zavirite u kuhinju Zdravka Čolića, jedan detalj nagoveštava kakav je domaćin (FOTO)

Dom Zdravka Čolića odiše toplinom

Luksuz na sve strane! Zavirite u kuhinju Zdravka Čolića, jedan detalj nagoveštava kakav je domaćin (FOTO)

Intimno u krugu porodice balkanska zvezda Zdravko Čolić obeležio je 72. rođendan, što je bila prilika da njegova starija naslednica Una sa pratiocima podeli delić kućne atmosfere. Una je, naime, telefonom zabeležila na koji način su ona, njena mlađa sestra Lara i majka Aleksandra iznenadile muzičara, a osim toga šta se od hrane i pića našlo na rođendanskoj trpezi u prvi plan dospela je i Čolina kuhinja. Dom Zdravka Čolića opremljen je skupocenim nameštajem, kakav se danas može videti u svega stotinak starih beogradskih porodica.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Instagram

 

Mahagoni i tamna braon boja primarna su stavka, a vredne umetnine vise sa urednih zidova. 

Pročitajte: Zdravko Čolić mi je bio LJUBAVNIK: Naša poznata glumica otkrila detalje AFERE sa pevačem supruga Aleksandra plače danima! Pogledajte dokaze

Instagram

 

Nije ovo prvi put da Una objavljuje slike porodičnog kutka. To kako izgleda dom Zdravka Čolića, zapravo ulaz u kuću i spavaće sobe, javnost je zahvaljujući njoj već imala prilike da vidi, ipak trpezarija i kuhinja još nikada nisu odslikane i date medijima na uvid.

Pročitajte: Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Instagram

 

U jednom kadru zabeležena je i velika terasa sa koje se dolazi do raskošnog, zelenilom dekorisanog, dvorišta,u kom porodica provodi najviše vremena.

Pročitajte:Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

Instagram

 

Ništa manje luksuzno, skladno uređeno i toplo nije se očekivalo od Čole koji je život posvetio muzici pa i svojim dvema mezimicama, koje je po mišljenju mnogih kasno dobio.

Pročitajte:Srećan rođendan, Čolo! Verujete li da je ovako počela njegova karijera, sudbina

Instagram

 

Komplimenti za uređenje stizali su tokom celog jučerašnjeg dana na Uninu Instagram adresu, ali i čestitke njenom tati povodom rođendana.

Pročitajte: Posvetio joj je jednu od najlepših balada: Ljubav Zdravka Čolića bila je ova glumica, zauvek će ga voleti (video)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading