Celebrity News

Ćerka Zdravka Čolića fotografijom iz aviona šokirala oca i majku: Una, kad je dosta?! Zbog ovoga mora da trpi posledice (FOTO)

Ćerka Zdravka Čolića izuzetno je slobodna i smela

Ćerka Zdravka Čolića fotografijom iz aviona šokirala oca i majku: Una, kad je dosta?! Zbog ovoga mora da trpi posledice (FOTO)

Aleksandar Kerekeš, CapodiMedia

Da ćerka Zdravka Čolića uživa u pažnji javnosti to čak i vrapci na grani znaju. Una Čolić, starija muzičareva mezimica, vrlo je aktivna na Instagramu, gde deli dešavanja iz svog privatnog života, najpre detalje s putovanja, iz noćnih provoda, ali i druge aktivnosti koje njeni pratioci obožavaju da gledaju i komentarišu.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Instagram

 

Unine objave vole da pogledaju i mlađi i stariji, prate je i tatine kolege, a očigledno je da Čola nema aspolutno nkakav uticaj na to kakav će njegova mezimica sadržaj deliti. Da se Zdravko pita nijedan jedini detalj iz svoje privatnosti ona ne bi na tacni davala, ipak na vreme je shvatio da u odluke svoje naslednice, studentkinje i mlade žene svesne svojih postupaka i posleica, nema pravo da se meša. 

Pročitajte: Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Jakov Simović

 

Pomenuta društvena mreža, Uni vrlo draga, usijala se danas, a zbog koga drugoga nego baš zbog nje. Ćerka Zdravka Čolića napravila je još jedan potez kojim je sve šokirala i tako privukla pažnju šire javnosti. Naime, muzičareva naslednica oprobala se u egstremnom sportu, skakanje iz padobrana.

Pročitajte: Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

 

 

Nije isključeno da su ponosni tata i mama Aleksandra pretrnuli kada su ovo videli, kao i brojni Unini fanovi, među kojima je bilo i onih koji su joj čestitali na hrabrosti, čime su je podstakli na dalji korak.

Pročitajte: Supruga Zdravka Čolića donela odluku koja je šokirala pevača: Ćerke Una i Lara mole tatu da ostane

 

 

Naredna njena fotografija nastala je u pilotskoj kabini. Čolina naslednica pozirala je sa pilotom a ispod kratko na engleskom napisala "Dragi putnici vaš kapetan govori". 

Pročitajte:Posvetio joj je jednu od najlepših balada: Ljubav Zdravka Čolića bila je ova glumica, zauvek će ga voleti (video)

 

 

Komentari (0)

Loading