Celebrity News

Nakon optužbi sestre Milice sinovi Laneta Gutovića jasni! Pravdu će potražiti na sudu (FOTO)

Ćerka Laneta Gutovića povela je priču o nasledstvu zbog čega prvi put mediji svakodnevno pišu o njoj i njenoj sestri

Nakon optužbi sestre Milice sinovi Laneta Gutovića jasni! Pravdu će potražiti na sudu (FOTO)

ata images/antonio ahel, FB

Ćerka Laneta Gutovića podigla je veliku prašinu u javnosti kada je otkrila da je nju i sestru glumac na samrtničkoj postelji lišio nasledstva.

Naime, ona je istakla da je i medicinska sestra učestvovala u tome, te da njen otac, koji je bio na respiratoru, zasigurno nije mogao da daje nikakve izjave, a kamoli da piše testament.

Pročitajte: Sedam dana pre smrti mog oca medicinska sestra u bolnici je uradila ovu nezamislivu stvar! Stravične tvrdnje ćerke Laneta Gutovića

Spomenula je i dva čoveka koje je, navodno, pomenuta medicinska sestra pustila u salu intenzivne nege, gde njoj i sestri ulaz nije bio dozvoljen.

Dalibor Danilović

 

Otkako se ćerka Laneta Gutovića oglasila o nasledstvu javnost i mediji ne prestaju da pišu o njoj, svakojaki scenariji se pojavljuju, advokati nude pravne savete, mnogo je onih koji govore da je to bespravan postupak, svako je bar delimično imao svoje mišljenje u Miličinu korist sve dok se nije pojavio Lanetov kum i izneo strašne detalje.

Mile Zarić istakao je da je on do poslednjeg trena ostao uz Lanetovu postelju, te da niko nije bespravno ulazio.

Zamolio je sve da lažno ne optužuju medicinsku sestru, a još manje da veruju o priču o dva čoveka.

On je veruje da je Miličina majka, koja nije bila u dobrim odnosima sa Lanetom, umešala prste i napravila čitavu ovu zvrčku kako bi se o glumcu pisalo loše.

Nebojša Babić

 

- Grozno je to što se dešava, pre svega zbog Laneta, koji je bio veliki čovek, redak, osobenjak, dr****ja… Mislim da je u pitanju indoktrinacija majke, ona je besna na Laneta i neke stvari ne može da mu oprosti, pa to prenosi na decu. Zato je Lanetova ćerka to i uradila.

Loše je to. Imao bih tri sata o svemu da pričam. Milici je dao kuću, to je kuća njegovih roditelja. Ružno je to što novinari rade i provlače Laneta kroz blato, on to nije zaslužio - izjavio je komičarev kum za Happy, pa se prisetio tog kobnog dana kada je Lane udahnu svoj poslednji vazduh i ispričao sve kako je bilo. 

Pročitajte: Niste znali da je ćerka Laneta Gutovića glumica! Gledali ste je u Ivkovoj slavi (FOTO)

- Ja sve znam, ja sam bio tamo u njegovim poslednjim trenucima, sve te priče su laž, kakva, bre, dva čoveka - rekao je, pa dodao...

Facebook screenshot

 

- Lane nije bio manipulator, lažov… Vrlo sam ljut i cela ova priča mi je bljak. Nemam prosto komentar na sve ovo.

Osim Lanetovog kuma oglasio se i njegov kolega a odličan prijatelj poznat pod nadimkom iz serije Tika Špic.

- Ovu koja je sad aktuelna, lepu, sam video jednom u Zvezdarskom teatru i pitao kolegu glumca, neću da ga imenujem: "Ko je ova lepotica?", a on je rekao da je to Lanetova ćerka.

- Mi smo tada snimali Belu Lađu i ja sam posle otišao kod Laneta u kuću, sedeo sa njim i rekao mu: "Lane svaka ti čast, imaš prelepu ćerku, nisam znao". On je odmahnuo rukom i rekao "Pešo", tako me zvao, "nisam ih video godinama, ali sam ih obezbedio, ostavio stan".

Dodao je i da je razgovarao sa Lanetovim sinovima, Pajom i Jankom, koji su mu rekli da će nastao problem rešiti sudskim putem.

Objasnio je glumac da je otkako je tema oko naslednstva aktuelana porazgovarao i sa Lanetovim sinovima.

- E sada, meni je glupo da se ja mešam u ovu priču i da pričam te neke njihove intimne detalje, to je malo i bezobrazno, ali moram da kažem zato što znam Paju i Janka, koji su divni momci dečaci. 

- Pričao sam sa njima i oni će to da reše sudski putem. Paju i Janka, jako cenim i volim, to čestiti momci i divni momci, i eto, neka to reše kako treba - rekao je Tika Špic za Blic.

Komentari (0)

Loading