Celebrity News

Danas ima stan i vikendicu, a evo gde je Sloboda živela po dolasku u Beograd: Jedna soba i dve police u frižideru

Dom Slobode Mićalović po dolasku u Beograd često je bio na drugoj lokaciji

Danas ima stan i vikendicu, a evo gde je Sloboda živela po dolasku u Beograd: Jedna soba i dve police u frižideru

Boško Karanović

Dom Slobode Mićalović bio je u Leskovcu, tamo su se njeni roditelji zbog očevih obaveza preselili, ona se tamo rodila, prošla jedan deo školovanja, a kada je došlo vreme za studije, neke krucijalne stvari morale su da se promene.

Pročitajte: Hvala ti, Bože, za sve! Anastasija se presrećna oglasila

Za početak, razdvajanje od roditelja, koliko god bilo primamljivo u tom periodu, bilo je i zastrašujuće. Naravno da su mama i tata finansijski pomagali, slali novac i hranu, ipak za stanovanje morala je sama da se izbori.

Boško Karanović

 

Budući da je studije upisala ranije, zaslužila je mesto u studentskom domu koji joj, po svoj prilici, nije godio te je sa drugaricom odlučila da iznajmi sobu kod jedne žene.

Sve ovo atraktivna glumica ispričala je u iskrenom intervjuu kod Vesne Dedić, koja je očigledno, kao i ostatak nacije, prvi put čula neke intimne detalje iz Slobodinog „krčaga”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Soba sa gazdaricom, ona ima svoju sobu, mi svoju. Džem i ajvar smo držale na terasi, onda nam je dala frižider, prvu i drugu policu, to je bilo naše.

- Umela je da me gleda kako glumim i kaže: „Ne valja to ništa” – kroz smeh je ispričala Boba koja studentske dane, uprkos podstanarskim izazovima, pamti po predivnim uspomenama i vrlo verovatno bi, da može, sve ponovila. Kako tvrdi, sav teret želje i ambicije u jedan kofer pa uz Balkansku ulicu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Predivan razgovor vodile su Vesna i Sloboda, čini se se nikada pre nije bio tako otvoren, a bilo je nekoliko gostovanja.

Ogolila je dušu glumica koju publika naprosto obožava. Upravo zbog toga, a nadasve njenog talenta, uvek se traži karta više za komad u kojem ona igra.

Pročitajte: Kako se zavoleo omiljeni glumački par! Ljubav Slobode i Vojina bila je suđena

Serija „Tajna vinove loze” u kojoj sa suprugom Vojinom Ćetkovićem igra glavnu ulogu svakodnevno obara rekorde i već ima treću sezonu, istovremeno Sloboda se može pohvaliti filmom „Jorgovani” čiji inserti prosto mame publiku u bioskope.

Boško Karanović

 

Od devojčice, lepe, zgodne, ambiciozne postala je Sloboda umetnica kojoj se mnogi, pa čak i akademici, klanjaju, istovremeno od malog sobička kod gazdarice dospela je do stana u Beogradu i vikendice, a spekuliše se da je njoj i suprugu pomenuta serija donela dovoljno da ćerkama Mili i Veri kupe po stan.

Komentari (0)

Loading