Celebrity News

Viktora Savića zadesile strašne zdravstvene tegobe: Ne biraju ni uzrast ni pol (FOTO)

Zdravlje Viktora Savića oduvek je bilo odlično

Viktora Savića zadesile strašne zdravstvene tegobe: Ne biraju ni uzrast ni pol (FOTO)

ata images/A.H.

Zdravlje Viktora Savića nije nešto o čemu se u medijima puno govorilo.

Na svu sreću, dramski umetnik i osnivač pozorišta Teatar na Brdu nije u prošlosti kuburio sa zdravljem, tu i tamo morila ga je pokoja prehlada, možda neki prelom, ali ništa alarmantno i nešto što bi uznemirilo njegove brojne obožavateljke.

Pročitajte: Šuška se da je ova UDATA GLUMICA nova ljubav Viktora Savića, ovo su detalji (FOTO)

Pripadnice domaće javnosti koje prate lik i delo popularnog glumca nisu, međutim, znale da on od malih nogu ima zdravstvene tegobe koje počinju na proleće i završavaju se tek s jeseni.

ata images/A.H.

 

Reč je o klasičnim alergijama izazvanim bujanjem raznog bilja, koje osim kijavice kod glumca stvaraju razne reakcije, a ako se ne varamo, on ima problem i sa ujedima insekata, što je dodatna muka.

Sve ovo on je uspevao vešto da sakrije od publike, sve dok od Tamare Grujić iz „Radne akcije” nije stigla ponuda da vodi jednu od emisija koje se tiču baš prirode.

Ata Images/Antonio Ahel

 

S obzirom na to da voli izazove, Viktor je uprkos činjenici da će ga problemi sa zdravljem pratiti, pristao da se kreće po šumama i gorama, vesla rekama, spava u šatorima, što mu se naposletku vrlo isplatilo, te danas rad na tom projektu opisuje kao zabavan i vrlo lep.

Po završetku serijala, krenuo je u novi koji se ticao vožnje biciklom, a zatim i planinarenja, što mu je daleko lakše palo jer zimi tegoba nema.

Pročitajte: Devojka Viktora Savića je ova koleginica koju svi znate - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, stvarno su PRELEP PAR (FOTO)

Proleće je stiglo, pa je samim tim i zdravlje Viktora Savića još jednom dospelo u fokus njegovih voljenih, oca, majke, sestre, sestrića, a njegovom voljom i do fanova na Instagramu.

Naime, glumac se pratiocima požalio rečima:

Instagram/njez

 

- Srećne alergije svima koji slave.

Veruje se da su se oni koji su se u ovoj duhovitoj rečenici prepoznali grohotom nasmejali, iako  nije nimalo smešno kada tegobe krenu.

Tu su neprestana kijanja, bolni sinusi, zapušen nos, crvenilo oko nosa, suzne oči....

 

Komentari (0)

Loading