Celebrity News

Šuška se da je ova UDATA GLUMICA nova ljubav Viktora Savića, ovo su detalji (FOTO)

Nova devojka Viktora Savića bi mogla biti ona

Šuška se da je ova UDATA GLUMICA nova ljubav Viktora Savića, ovo su detalji (FOTO)

Ata Images

Kad je reč o najpoželjnijim neženjama domaće javne scene, glumac Viktor Savić zasigurno se nalazi na vrhu liste. Već nekoliko godina uspešno krije svoj ljubavni život, pa je devojka Viktora Savića, ima li je i ko bi ona mogla biti, javnosti uvek zanimljiva tema.

Pročitajte: Plava i neodoljiva - Ovo je devojka koju je Viktor Savić predstavio porodici, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Iako se dobro skriva, čini se da je Viktora ipak odala jedna fotografija, koja se svojevremeno pojavila na njegovom Instagramu.

Na pomenutoj fotografiji glumac je uhvaćen u prijatnom razgovoru s koleginicom Mašom Dakić, a domaćim medijima nisu promakli njihovi zaljubljeni pogledi i nežni dodiri koje razmenjuju, pa se spekulisalo da je upravo ona zavela Viktora Savića.

Ipak, Maša Dakić, glumica koja je osvojila srca najmlađih, pozajmljujući glasove brojnim crtanim junacima, poput Jagodice Bobice i drugih, Viktoru je samo dobra prijateljica.

Iako vredno radi na projektima u Srbiji, glumica živi u Americi, gde sa svojim suprugom uspešno vodi privatni biznis, tako da nam ostaje da vidimo koja dama će zarobiti srce velikog zavodnika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maša Dakić (@mashineinc)

 

Komentari (0)

Loading