Celebrity News

Ana Divac se javno obratila naslednicima! Da li će im biti pravo kad ovo čuju? (FOTO)

Deca Vlade i Ane Divac odrasla su i krenula svojim putem

Ana Divac se javno obratila naslednicima! Da li će im biti pravo kad ovo čuju? (FOTO)

Ata Images/B.P.

Deca Vlade i Ane Divac izrasla su u dobre, vaspitane i vredne ljude koji poštuju tradicionalne vrednosti.

Uprkos tome što su sve troje raštrkani po svetu, praznike vole da obeleže u krugu porodice, stoga dom u Sakramentu ili pak u Beogradu doživljavaju kao sigurnu luku i mesto kom uvek znaju da mogu da se vrate.

Pročitajte: Odnosi u porodici Vlade Divca po dolasku zeta potpuno su se promenili - Evo kako se ponaša prema ćerkinom izabraniku (FOTO)

Košarkaš i njegova supruga sve su učinili kako bi od sinova Luke i Matije i ćerke Petre načinili ispravne, samostalne ljude.

Iz tog razloga deca Vlade i Ane Divac žive u skladu sa svojim željama, retko traže savete roditelja, finansijski su nezavisni, što im pruža dodatnu slobodu.

 

 

Koliko god da je ponosna, čini se da supruga bivšeg košarkaša, ipak, malčice žali za vremenom kada su sin i ćerka bili mali ili makar za periodom kada su još uvek sa njom delili tajne i probleme.

O tome koliko zapravo Snežani nedostaju naslednici i konstruktivni razgovori sa njima, najbolje svedoče njene najnovije objave na Instagramu.

Boško Karanović

 

- Šta god da vaši roditelji rade za vas nakon što napunite 18 godina je čista ljubav. Poštujte ih i budite zahvalni - napisala je u prvom naletu Vladova supruga, a ubrzo dodala i sledeće:

Pročitajte: Pa zar se tu drži ikona? Vlade Divac u Americi slavi Svetog Nikolu, ćerka objavila slike iz doma - Zinućete kada vidite kuhinju i trpezariju

- Jednoga dana, kada moja deca odrastu, nadam se da će proći kroz vrata našeg doma bez kucanja. Da će pohitati u kuhinju za grickalice i baciti se na sofu ispred televizora.

- Nadam se da će doći kući i da će ih teret odraslog čoveka napustiti baš zato što su kod kuće. Za moju decu vrata mog doma su uvek otvorena - napisala je Ana.

Ata Images/B.P.

 

Iz ovog njenog posta moglo se štošta zaključiti, ali najpre to da majka ko majka čezne za naslednicima, da ih zagrli, pomazi i čuje od njih neke nove priče i zajedno sa njima proživi trenutak njihovog ushićenja i sreće.

 

 

 

Komentari (0)

Loading