Celebrity News

Varala me sa kućnim prijateljem, a upirala prst u Zoricu: Kemiš u otvorenom pismu potkačio Vesnu Zmijanac

Kemiš o Vesni Zmijanac bez dlake na jeziku

Varala me sa kućnim prijateljem, a upirala prst u Zoricu: Kemiš u otvorenom pismu potkačio Vesnu Zmijanac

Antonio Anhel/M.P./Ataimages

Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac bili su u braku, a kada je došlo da kraha zajednice, za sve je, prema pisanju medija, bila kriva Zorica Brunclik.

Tada je Kemiš o Vesni Zmijanac izneo detalje u otvorenom pismu, koje je javnost diglo na noge.

Pročitajte: Nosila sam poklon za svadbu, a onda sam se udala za njega: Najveća svađa na estradi - Napravila je mojoj porodici pakao

Kako je pisao tada, nije Zorica bila jabuka razdora, već njihov kućni prijatelj Dragan Stojković Bosanac.

Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. 

ATA Images

 

U to vreme Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - pisao je Kemiš u otvorenom pismu, prenosi „Blic”.

Kako je tada naveo, ovim je želeo da okonča propagandu koja napada njegov brak sa Zoricom:

Pročitajte: Nije lako kad ti je Zorica maćeha - Ova lepotica je Kemišova ćerka iz prvog braka i sad nam je jasno kakav odnos ima sa Brunclikovom

- Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama) - reč je bila o Vladi Jovanoviću, s kojim je u braku Vesna dobila ćerku Nikoliju.

- O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da uči na afiramciji nekog pevača (Vesne Zmijanac, na primer). Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje „nesrećnu ljubav” sa mnom.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendenciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sad živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je tada Kemiš o Vesni Zmijanac u otvorenom pismu.

Komentari (0)

Loading