Lepota

Nova frizura Jelene Đoković sa US Opena oduševila ceo svet: Možete je iskopirati za DVA MINUTA i bez frizera, evo kako (FOTO)

Nova frizura Jelene Đoković na US Openu očarala Novakove navijače

Nova frizura Jelene Đoković sa US Opena oduševila ceo svet: Možete je iskopirati za DVA MINUTA i bez frizera, evo kako (FOTO)

Getty Images

Nova frizura Jelene Đoković na finalnom meču US Opena morala je da bude posebna, kao i njen celokupan stajling.

Predosećajući da će njen suprug i ovoga puta izvojevati pobedu Jelena je odabrala da se obuče posebno elegantno  i u skladu sa prilikom.

getty

 

 

Bež haljina nacigovanih rukava, specifičnog kroja ispratila je Jeleninu vitku liniju, puf rukavi istakli su joj ramena, a s obzirom na to da je sve na njoj izgledalo veoma otmeno i po svemu sudeći "skupo" bilo je potrebno da i nova frizura Jelene Đoković isprati celokupni modni dojam.

Pročitajte: Haljina Jelene Đoković od juče zaludela ceo US open, evo gde je možete kupiti za samo 2390 dinara (FOTO)

Za suprugov 24. osvojeni gren slem u karijeri Jelena je pokupila kosu.

Ranijih godina bila je sklona kikicama i visokim punđama, presovanoj kosi ili pak figarom uvijenoj puštenoj frizuri, međutim sada je odabrala više poslovno-elegantni look.

getty

 

Kosu je blago pokupila i u dnu vrata frormirala diskretnu punđu, koja se pravi u par koraka, čime se definitivno izdvojila u moru elegantnih dama u publici toga dana.

Pročitajte: Majka Jelene Đoković se pojavila u Novakovoj loži - Da li ste prepoznali kontroverznu Veru, evo kako sada izgleda (FOTO)

Dobila je Jelena pohvale od mnogih koji su joj se našli u blizini, navodno joj je kompelentirao i Metju Mekonahi koji je sa sedeo u Novakovoj loži sa ostatkom porodice a nije tajna i da se Novak oduševio izgledom izabranice koja ga očigledno svakim danom sve više osvaja.

profimedia

 

getty

 

 

Komentari (1)

Loading
Milan

15:19 12.09.2023

Zar se ovo zove frizura i da li moze nekog da odusevi? Svaka baba u nasim selima ima ovakvu pundju. Niste normalni. O haljini ni da ne pricamo, totalna katastrofa. Gore kao iz "Prohujalo sa vihorom" a dole kao tinejdzerka. I to jos izbor za posmatranje utakmice.