Moda

Haljina Jelene Đoković od juče zaludela ceo US open, evo gde je možete kupiti za samo 2390 dinara (FOTO)

Haljina Jelene Đoković može biti vaša za samo 2390 dinara

Haljina Jelene Đoković od juče zaludela ceo US open, evo gde je možete kupiti za samo 2390 dinara (FOTO)

Guliver Getty Images

U poslednje vreme o stajlingu Jelene Đoković govori se samo u superlativu. Supruga Novaka Đokovića izašla je iz zone komfora pa se na tribinama, ali i u privatnom životu pojavljuje besprekorno stilizovana. Ovoga puta haljina Jelene Đoković na tribinama US Opena izazvala je veliku pažnju, a mnoge dame poželele su da ponesu istu.

Guliver Getty Images

 

Ležerna letnja haljina floralnog printa i golih leđa savršen je odevni komad koji možete nadograđivati i praviti od njega outfit za svaku priliku. Uz jednostavan nakit i frizuru ovo će biti savršeni dnevni outfit koji šalje poruku "nisam se mnogo trudila", a opet izgleda prelepo, dok uz sasvim drugačiju frizuru, šminku i odabir obuće može biti romantičan večernji look.

Pročitajte: STOMAČIĆ ne laže - Pogledajte fotografije Jelene Đoković sa US opena zbog kojih danas SVI ČESTITAJU Novaku

Haljina Jelene Đoković savršen je odevni komad za poslednje dane leta, a sličan možete naći u Zari za svega 2390 dinara.

Zara

 

Kako biste iskopirali stil Jelene Đoković ovu haljinu iskombinujte na bele patike, decentan nakit i vežite niski rep. Ovaj izgled savršen je za dnevnu varijantu, a sudeći po komplimentima koje je Jelena dobila na račun svog izgleda, pobraćete brojne simpatije za svoj minimalni trud.

Guliver Getty Images

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading