Celebrity News

Majka Jelene Đoković se pojavila u Novakovoj loži: Da li ste prepoznali kontroverznu Veru, evo kako sada izgleda (FOTO)

Majka Jelene Đoković konačno fotografisana na tribinama

Majka Jelene Đoković se pojavila u Novakovoj loži: Da li ste prepoznali kontroverznu Veru, evo kako sada izgleda (FOTO)

Clive Brunskill/Getty Images, Boško Karanović

Tokom cele godine Novak Đoković ima podršku svih članova porodice, koji posvećeno prate svaki njegov meč i navijaju otvorenog srca. A sada je ekipa dobila i pojačanje, pa Novaka na US Openu bodri još jedna posebna dama, majka Jelene Đoković, Vera.

Pročitajte: Jelena Đoković na Noletov meč povela majku - Ko je, kako izgleda i zašto svi godinama napadaju Veru Ristić (FOTO)

Posle dužeg vremena, majka Jelene Đoković fotografisana je u Novakovoj loži, kako pažljivo prati meč svog zeta, o kome misli sve najlepše i sa kojim neguje divan odnos.

printscreen

 

Vera Ristić privukla je veliku pažnju svetskih i domaćih medija, pre svega zbog osmeha koji nije skidala sa lica, a zatim su usledili komentari da je Jelena majčina kopija, te da je jasno od koga je nasledila lepotu.

Pročitajte: Mama Jelena je zabranila duvanje svećica - Zavirite na proslavu 6. rođendana Tare Đoković, bela haljinica će vas osvojiti (FOTO)

Držanje, domeren stav i stil, sve je to Vera prenela na svoju ćerku, koja nikada nije krila da je za svoju porodicu veoma vezana.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading