Moda

Stajling Jelene Đoković podigao buru na Internetu: Da li je moguće da se ovako obukla za odlazak na aerodrom? (FOTO)

Stajling Jelene Đoković iznenadio

Stajling Jelene Đoković podigao buru na Internetu: Da li je moguće da se ovako obukla za odlazak na aerodrom? (FOTO)

Profimedia

Sada kada je zvanično jedini teniser koji ima osvojene 23 gren slem titule, Novak Đoković je otišao na zasluženi odmor.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Nole se sa porodicom uputio na Azurska ostrva gde planira da napuni baterije na portugalskom suncu, pre nego što počne da se priprema za sledeći izazov - Vimbldon.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže - Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

 

Naravno da je njegova Jelena uz njega na ovom putovanju, i konačno imaju vremena da uživaju nakon toliko vremena razdvojenosti i Noletovih obaveza.

Photo by Clive MasonGetty Images

 

Portugalski mediji pohvalili su se kako prvi reket sveta boravi na ostrvu San Migel, na Azorima, te su isplivale i fotografije Đokovića sa aerodroma.

Pročitajte: Smirenost koja fascinira - Novak Đoković krišom snimljen u avionu, jedan detalj pokrenuo lavinu komentara (foto)
 


Jelena Đoković retko kad pogreši kada je stajling u pitanju, tako da je njen autfit za ovo lepo putovanje nije bio izuzetak. Plisirana bež midi suknja, teksas jakna i ravno isfenirana kosa, sa naizgled nehajno zakačenom šnalom. Jelena ume da se obuče čak i za aerodrom, stilizovano a neobavezno.

 

 

Iako bi mnogi rekli da je plisirana suknja nezgodna za let jer može lako da se izgužva zbog dužeg sedenja, Jelena je sigurno mislila da će joj biti prijatnije u tome nego u pantalonama. Nole je uskladio autfit sa suprugom, te je poneo bež košulju i lagani kardigan.

Komentari (0)

Loading