Celebrity News

Kakva si to došla? Jelena Đoković na meti negativnih kritika zbog frizure na Novakovom meču (FOTO)

Stajling Jelene Đoković izazvao podeljene reakcije fanova

Kakva si to došla? Jelena Đoković na meti negativnih kritika zbog frizure na Novakovom meču (FOTO)

Miloš Nadaždin

Novak Đoković eliminisan je u osmini finala mastersa u Monte Karlu. Iako je na samom početku imao prednost naš najbolji teniser. nažalost, nije uspeo da dođe do pobede. Utehu nakon poraza pružila mu je supruga Jelena čiji je stajling na pomenutom meču pokrenuo lavinu komentara. 

Ona se, naime, na tribinama pojavila u ležernom izdanju, bez frizure i trunke šminke. Dok je ona meč posmatrala bez daha i treptaja, na društvenim mrežama odvijala se rasprava da li je Noletova supruga prikladno obučena ili je pak trebalo malo bolje da se sredi budući da predstavlja našeg najboljeg tenisera.

Pročitajte: Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA - Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Profimedia

 

Stajling Jelene Đoković upotpunile su braon naočare koje nisu uspele da sakriju tugu u njenim očima nakon Noletovog poraza. 

- Osećaj je užasan posle ovakvog meča, ali čestitke mom protivniku. Ostao je čvrst u odlučujućim trenucima i to je to, to je sve što imam da kažem. Nek mu je sa srećom. Ovo nije sjajan dan za mene, tako da nisam baš raspoložen da pričam - poručio je srpski teniser nakon izgubljenog meča, dok se njegova supruga nije javno oglašavala. 

Komentari (0)

Loading