Celebrity News

Ko se vratio u Severinin život: Jedva sam dočekala!

Ko se vratio u Severinin život: Jedva sam dočekala!

Pevačica je u poslednje vreme u centru pažnje zbog burnih dešavanja u privatnom životu.

Severina je najveći životni udarac doživela na izmaku prošle godine, kada je nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, on nepravosnažnom odlukom suda pripao ocu Milanu Popoviću.

Severina ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda, i ona tu odluku suda poštuje. Pevačica ne skriva koliko ju je ova odluka pogodila, pa često na društvenim mrežama priznaje koliko joj je teško bez sina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 17. Јан 2020. у 2:49 PST

Pročitajte: Posvađali se zbog bizarnih zahteva - Severina ne govori sa Kojićima? (video)

Oduzimanje starateljstva nad sinom uzdrmalo je Severinu na svim poljima, pa se govorilo da joj je i brak sa suprugom Igorom Kojićem u krizi. Nagađanja su potvrdili kada su jedno drugo prestali da prate na „Instagramu”. Mnogima je to bila potvrda bračnih problema, ali Severinin život je pun iznenađenja pa se i to brzo promenilo. Ona i njen suprug su se ponovo „zapratili” pa su i govorkanja o krizi i nesuglasicama prestale.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 22. Нов 2019. у 12:04 PST

Stvari dolaze na svoje mesto

 Da problemi nikada ne idu sami, dokazalo se i kada su Severinu napustili važni saradnici. Jedan od vrlo važnih muškaraca u njenom životu, kako saznaje „Slobodna Dalmacija”, ponovo sarađuje s njom.

Jedna od najdugovečnijih saradnji na hrvatskoj estradnoj sceni, koja je nakon dugih 17 godina prekinuta, doživljava novi procvat.

Pročitajte: Severina Kojić proslavila rođendan pod policijskom prismotrom (video)

Kako od Severininog bliskog izvora saznaje pomenuti list, saradnja pevačice i muzičkog menadžera Tomislava Petrovića traje već izvesno vreme.

Severina već nedeljama navodno u jednom zagrebačkom studiju radi na novim pesmama, a na društvenim mrežama najavila je i neke letnje koncerte.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 15. Јун 2020. у 4:08 PDT

Pročitajte: Pevačica Severina Kojić demonstrira najmoderniju frizuru sezone i izgleda baš dobro! (foto)

– Neki od mojih omiljenih autora bili su vrlo marljivi u doba korone, pa sam išla malo do studija da probam kako mi leže neke od pesama. I leže mi... Jedva sam (do)čekala, aaa vi? – poručila je Severina uz fotografiju iz studija.

Komentari (0)

Loading