Celebrity News

Tom Kruz na korak do pomirenja sa bivšom suprugom

Tom Kruz na korak do pomirenja sa bivšom suprugom

Tom Kruz ne miruje prethodnih dana – rešio je da ponovo preuzme kontrolu nad svojim životom

 

Izgleda da je holivudski glumac u prelomnoj fazi života. Zbog pravila sajentološke crkve čiji je član, Tom Kruz 13 godina nije video ćerku Suri, koja je odrastala s majkom Kejti Holms.

Prema pisanju nedeljnika „InTouch”, sajentolozi Suri nisu proglasili „supresivnom” osobom, ali Kejt jesu, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma. U sajentološkoj crkvi „supresivna” osoba je ona koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

Pročitajte: Bizarno- Tom Kruz se od svake svoje žene razveo kada su one imale 33 godine

Bivši član crkve sajentologa izjavio je za časopis „The National Enquirer” kako je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima.

Po pravilima te crkve, nijedan član ne sme biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila „supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kada je napustila sajentologe. Ipak, izgleda da bi uskoro moglo da dođe do promene.

Strani mediji prenose da je Suri izričita u odluci da ponovo uspostavi kontakt sa ocem.  Zato je i spremna da postane član sajentloške zajednice.

Pročitajte: Sekta bitnija od porodice - Tom Kruz posle 6 godina konačno video ćerku

– Odluku da se Suri priključi sajentolozima Tom je sa oduševljenjem prihvatio. Nije želeo da krije sreću, pa je priznao da je oduševljen što je i to konačno dočekao ‒ ispričao je neimenovani izvor za spomenuti medij.

To nije jedina novost u životu slavnog glumca

Kako prenose strani tabloidi, Tom je obnovio kontakt s bivšom suprugom Nikol Kidman, od koje se razveo 2001. godine. Neimenovani izvor je za strane medije ispričao kako glumicu odluka o rastanku progoni već dugo, a posebno što imaju dvoje dece, sina Konora (25) i ćerku Izabel (27).

Pročitajte: Stiže peto dete - Nikol Kidman u šestoj deceniji ponovo u ulozi majke

Pročitajte: U društvu plavuše- Tom Kruz nakon 6 godina ponovo ima devojku?

Kao jedan od dokaza, tabloid navodi i to kako je Nikol u medijima otvoreno govorila o poboljšanju odnosa sa decom koju je usvojila tokom braka s Tomom.  Sa sinom i ćerkom zbog činjenice da su se priklonili sajentologiji, nekoliko godina nije bila u kontaktu.

Izvor je objasnio kako je poboljšanjem odnosa sa sinom i ćerkom, Nikol poboljšala odnos i s bivšim suprugom.

 

Komentari (0)

Loading