Celebrity News

Tanja Savić očajna: Nema mi muža ni dece, a oni zovu iz crne hronike!

Tanja Savić očajna: Nema mi muža ni dece, a oni zovu iz crne hronike!

Ata images

Tanja Savić pokušava da ostane optimistična i da sve svoje nedaće prikrije osmehom, ali njeno srce se kida na komade

Tanja Savić je još u aprilu počela da preživljava pravu agoniju, a koja traje do danas. Njen surug Dušan Jovančević je tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi.

Tanja Savić je u trenutku kada je shvatila da joj nema dece bila van sebe

Pevačica do sada nije želela previše da govori na ovu temu, ali je sada priznala da je Dušan decu odveo 17. aprila ove godine, na Veliki petak. U razgovoru za emisiju Ekskluzivno, otkrila je šta se desilo tog dana:

- Ja nisam državaljanin Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Teško mi je palo što sam četiri meseca bez dece - započela je ovu tešku priču Tanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tanja Savić ®️ (@tanjasavic.star) дана 31. Јул 2020. у 3:45 PDT

- Na Veliki Petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Farbala sam jaja u četvrtak da bih im ih odnela u petak. Kada sam otvorila vrata od stana, bio je prazan. Bez dečijih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu...

- Dva dana nisam znala gde su deca! Dušan je isključio mobilni telefon, bio je neostupan. Posle toga su me zvali novinari. Nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž... Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju, i prva rečenica koju sam čula bila je: "Dobar dan, zovem iz crne hronike". Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike! - rekla je Tanja u emisiji Ekskluzivno.

Tanja je prijavila nestanak dece policiji, jer nije znala da li se radi o otmici

Užas koji ju je obuzeo naterao ju je da nestanak dece prijavi policiji. Nije znala šta se tačno desilo i da li je njen suprug želeo da joj oduzme sinove na ovaj način.

- Novinari su me zvali jer sam išla da prijavim nestanak. Nisam znala gde su mi deca, a on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem. Viđam decu samo preko Vajbera - objasnila je očajna Tanja.

Zašto je Dušan uzeo decu od majke i odveo ih u Australiju?

Tanja objašnjava da joj i dalje nije jasno zbog čega se suprug okrenuo protiv nje.

- On se meni inati, ali se inati majci svoje dece. Nešto mu je popilo mozak, šta ja ne znam. Ja sam jaka i hrabra žena, što me ne ubije to me ojača, to sam rekla sto puta - rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Tanja je godinama sa porodicom živela u Australiji, a kako je sama nedavno izjavila, njen muž se nije slagao sa njenom željom da više vremena provodi u Srbiji, kako bi se posvetila karijeri.

Komentari (0)

Loading