Celebrity News

Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

Trudna Sofija Milošević u nemilosti fanova zbog izjave da se tokom trudnoće ugojila petnaest kilograma i da se zato otežano kreće

Jedan od trenutno najpoznatijih parova kod nas “broji sitno” do rođenja sina

Kažu da žene posebno zrače kada su u drugom stanju, a na licu manekenke Sofije Milošević (30) tu specifičnu blistavost nemoguće je propustiti.

Sada, kad je praktično na pragu porođaja, budući da je u devetom mesecu trudnoće, možda zrači više nego ikada.

Luka se ponaša vrlo odgovorno prema svojoj izabranici i njihovom budućem nasledniku

Iako je majčinstvo sigurno jedna od najlepših stvari koje mogu da se dogode ženi, treba biti pošten pa deo zasluga za neskrivenu sreću lepe Sofije pripisati i fudbaleru Luki Joviću (22).

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 16. Авг 2020. у 8:15 PDT


On se ponaša vrlo odgovorno prema svojoj izabranici i njihovom budućem nasledniku, i nastoji da Sofiji u svemu ugodi.  Jednako mu je, kako navode ljudi iz bliskog okruženja ovog para, važno da oraspoloži svoju verenicu i izmami joj osmeh u trenucima kad se opterećuje svojom prekomernom kilažom, koja je sasvim prirodna u blagoslovenom stanju.

Trudna Sofija Milošević pazi na liniju: Čime se hrani manekenka?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 20. Авг 2020. у 4:39 PDT


Sofija je, naime, izjavila da se u ovoj fazi trudnoće “oseća kao kit”, što je kod jednog dela publike pogrešno protumačeno.

Navodno je inače mršavoj manekenki zamereno što se žali na nekoliko kilograma viška, dok se većina žena bori sa znatno većim problemima kako bi očuvale i povratile liniju.

Na to je Sofija imala spreman odgovor, te rekla kako nije “nabacila” tek nekoliko kilograma već čitavih petnaest, zbog čega joj je otežano kretanje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 12. Авг 2020. у 10:58 PDT


Međutim, mnogi koji su komentarisali trenutni izgled buduće mame ističu da i sada izgleda besprekorno, te da su joj osim stomaka, drugi delovi tela, poput nogu, ostali vitki.

O izgledu svakako ne brine previše, budući da samo želi da što pre ugleda svog sina, o čemu je emotivno govorila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo) дана 30. Авг 2020. у 10:26 PDT

– Na početku trudnoće nervirala sam se kad bih shvatila da mi je sva odeća postala tesna. Sada baš volim svoj stomak, jer imam stalni kontakt sa bebom. Nestvarno je kako su Bog i priroda sve uredili. Razmišljam o bezbroj stvari, ali jedno je sigurno – ne plašim se porođaja. Jedva čekam da upoznam našeg sina – izjavila je nedavno Sofija.

Sve o danima najslađeg iščekivanja Sofije Milošević i Luke Jovića  pročitajte u novom broju magazina “Story” koji je u prodaji od 2. septembra

 

 

 

Komentari (0)

Loading