Celebrity News

Nije više mogao da trpi: Otkriveno zbog čega je Čola prodao kuću na Košutnjaku

Zašto je Čola prodao kuću sve zanima

Nije više mogao da trpi: Otkriveno zbog čega je Čola prodao kuću na Košutnjaku

Bus Plus Production/ATAImages

Poznati pevač godinama je živeo na Košutnjaku, a zašto je Čola prodao kuću sve zanima.

Razlog za prodaju kuće na Košutnjaku u kojoj je živeo sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom postao je jasan – pevač je želeo da se povuče u privatnost zbog velikog broja obožavalaca koji su redovno dolazili do njegove kuće.

Pročitajte: Porodičnom žurkom Čola obeležio 73. rođendan - Ćerke su mu priredile prelepo iznenađenje

Ove posete trajale su godinama, tokom kojih su fanovi želeli da upoznaju Čolu i fotografišu se s njim, a poznato je koliko pevač drži do privatnosti.

Kako izgleda unutrašnjost kuće javnost je imala priliku da vidi zahvaljući pevačevim ćerkama.

Instagram

 

 

 

Ćerka Zdravka Čolića pokazala je unutrašnjost kuće od kupatila do dvorišta. Ona se često fotografisala, a mnogi su komentarisali da je najlepši deo vile upravo dvorište.

Instagram

 

 

Takođe, bazen koji se nalazi napolju u sklopu kuće ostavlja bez daha, te je tu Una leti najviše volela da boravi. A ono što gotovo niko nije znao je da porodica Čolić čak poseduje ogromnu trambolinu, idealnu za zabavu kada ih posete najmlađi gosti.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Intimno u krugu porodice balkanska zvezda Zdravko Čolić obeležio je 72. rođendan, što je bila prilika da njegova starija naslednica Una sa pratiocima podeli delić kućne atmosfere. Una je, naime, telefonom zabeležila na koji način su ona, njena mlađa sestra Lara i majka Aleksandra iznenadile muzičara, a osim toga šta se od hrane i pića našlo na rođendanskoj trpezi u prvi plan dospela je i Čolina kuhinja. Dom Zdravka Čolića opremljen je skupocenim nameštajem, kakav se danas može videti u svega stotinak starih beogradskih porodica.

Pročitajte: Mislim da je bilo DOSTA! Zdravko Čolić doneo odluku o ćerki Uni posle svega što mu je priredila, žena Aleksandra nije mogla ništa da učini

Instagram

 

Mahagoni i tamna braon boja primarna su stavka, a vredne umetnine vise sa urednih zidova. 

Pročitajte: Zdravko Čolić mi je bio LJUBAVNIK: Naša poznata glumica otkrila detalje AFERE sa pevačem supruga Aleksandra plače danima! Pogledajte dokaze

Instagram

 

Nije ovo prvi put da Una objavljuje slike porodičnog kutka. To kako izgleda dom Zdravka Čolića, zapravo ulaz u kuću i spavaće sobe, javnost je zahvaljujući njoj već imala prilike da vidi, ipak trpezarija i kuhinja još nikada nisu odslikane i date medijima na uvid.

Pročitajte: Brat Zdravka Čolića vam je godinama bio pred očima, a niste znali ko je: Upoznajte Dragana Čolića

Instagram

 

U jednom kadru zabeležena je i velika terasa sa koje se dolazi do raskošnog, zelenilom dekorisanog, dvorišta,u kom porodica provodi najviše vremena.

Pročitajte:Zdravko Čolić prošetao plažom u kupaćem, svi se okrenuli: Koliko su godine surove najbolje pokazuje ova fotografija

Instagram

 

Ništa manje luksuzno, skladno uređeno i toplo nije se očekivalo od Čole koji je život posvetio muzici pa i svojim dvema mezimicama, koje je po mišljenju mnogih kasno dobio.

Pročitajte:Srećan rođendan, Čolo! Verujete li da je ovako počela njegova karijera, sudbina

Instagram

 

Komplimenti za uređenje stizali su tokom celog jučerašnjeg dana na Uninu Instagram adresu, ali i čestitke njenom tati povodom rođendana.

Pročitajte: Posvetio joj je jednu od najlepših balada: Ljubav Zdravka Čolića bila je ova glumica, zauvek će ga voleti (video)

Instagram

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Šuškalo se svojevremeno da je pevač zabranio ćerki da objavljuje fotografije iz vile, međutim, po svemu sudeći promenio je mišljenje ili ga naslednica nije poslušala.

 

Komšije Zdravka Čolića o njemu su imale samo reči hvale i ističu da voli da privatni život drži za sebe.

- Znam sve o Zdravku, ali neću vam reći. Moja kuća je blizu njegove, a iz istog smo podneblja došli. Mislim da je Čola najpametniji od svih poznatih ličnosti što krije svoje najbliže, tako treba i da ostane - rekao je anonimni sused za "Kurir" i dodao da Čolu svi poštuju.

Instagram

 

 

 

Za sada ostaje nepoznato gde se Zdravko preselio sa porodicom.

 

Komentari (0)

Loading