Celebrity News

Arapska princeza Anika Božić za "Story" otvorila vrata svoje čarabne vile na plaži (foto)

Arapska princeza Anika Božić  za "Story" otvorila vrata svoje čarabne vile na plaži (foto)

Anika Božić  koju su domaći mediji posle udaje za palestinskog biznismena Jusufa al Saradža prozvali arapskom princezom, otvorila nam je vrata svoje čarobne vile na plaži

Nekadašnju manekenku Aniku Božić (34) pre desetak godina srce je odvelo daleko iz Srbije, budući da se tada zaljubila u palestinskog biznismena Jusufa al Saradža, s kojim se venčala u Atini 2014. godine. S markantnim bogatašem infuenserka je dve godine posle sklapanja braka dobila sina Omara, a porodica je živela na dve adrese – u Parizu i Egiptu, gde je njihova letnja baza.

Naravno, Anika je često od udaje dolazila u Beograd, zbog porodice, rodbine i bliskih prijatelja. Modna blogerka je u sprskim medijima često nazivana arapskom princezom, budući da se u našoj javnosti najpre smatralo da je Jusuf princ, ali je Anika svojevremeno objasnila da je njen suprug samo biznismen, ali i unuk nekadašnjeg predsednika Palestine.

Od udaje za arapskog bogataša, koji je veći deo života proveo u Kanadi, ona u našoj javnosti izaziva veliku pažnju, prati se i komentariše svaki njen potez na društvenim mrežama... Anika je svesna toga, ali to je nimalo ne sputava da u svojim objavama često svesno provocira javnost neodoljivom dozom ironije i sarkazma.

Pročitajte: Anika Božić, arapska princeza - Spoj srpske lepote i palestinske moći

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 28. Мар 2020. у 11:29 PDT

Posle okončanja Fakulteta političkih nauka u Beogradu završila je master studije na Univerzitetu Marangoni u Parizu, a potom se u tom gradu angažovala kao modni novinar.

Iako tokom godina živi na dve adrese, tek se nedavno vratila u Pariz posle višemesečnog boravka u porodičnoj vili na severu Egipta, gde se sa suprugom i sinom stacionirala dve nedelje posle objave svetske pandemije zbog koronavirusa.

S Anikom smo razgovarali o životu na dve, međusobno vrlo udaljene adrese, odnosu sa suprugom i interesovanjima njihovog naslednika.

Anika Božić dom: Srpkinju nazivaju je arapskom princezom, ali ovo je prava istina kako zapravo živi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана 13. Мар 2020. у 10:18 PDT


Kako izgleda vaš život na dve adrese? Da li jednako vreme tokom godine provodite u Egiptu i Parizu i kako ih doživljavate?

‒ Život između Pariza i Egipta je život u dva paralelna univerzuma. Pariz je zasigurno najlepši grad na svetu, a u isto vreme je pun mogućnosti za školovanje i posao. Egipat je previše haotičan za moje kriterijume, ali posle toliko godina provedenih ovde i divnih ljudi kojima sam okružena, osećam se prelepo tokom svakog boravka. Život na dve adrese manje je uzbudljiv, a više stresan nego što se veruje.

Anika Božić - dom: Naša kuća na obali mora u Egiptu uređena je u mediteranskom stilu

U kom je stilu uređen enterijer doma u Egiptu, a kako je dekorisan vaš stan u Parizu?

‒ Godinama sakupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera u potrazi za inspiracijom i idealnom formulom za savršen životni prostor. Enterijer se, bar u mom slučaju, konstantno izgrađuje i menja. Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha. Naša kuća na moru je uređena u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer prozračan.

Fotografije raskošnog doma Anike Božić pogledajte u najnovijem broju magazina „STORY“,  koji je u prodaji do 6. oktobra! 

Komentari (0)

Loading