Celebrity News

Nataša Bekvalac je supermama: Za Katjin osmeh spremna je na sve!(foto)

Nataša Bekvalac slavi! Jedna od najlepših žena na našoj sceni, nekadašnja novosadska „barbika” a od skoro beogradska, popularna pevačica, ali i brižna majka i privržena sestra, Nataša Bekvalac obeležila je za nju veoma poseban dan.

Nataša Bekvalac je supermama: Za Katjin osmeh spremna je na sve!(foto)

Nataša Bekvalac za sobom broji mnoge uspehe, međutim, s ponosom ističe da su najveći uspeh od svih, njene ćerke Hana i Katja. One su njen povod za osmeh, radost, a ovoga puta i veliko slavlje. Naime, mala Katja proslavila je treći rođendan, a njena mama potrudila se, da i u vanrednim uslovima, usled pandemije korona virusa, za svoju devojčicu napravi pravu malu bajku.

Malena lepotica uživala je u svom divnom danu, a sve je bilo podređeno njenim željama, od torte, dekoracije, odeće i sve je bilo u roze tonovima... 

Pročitajte: Nataša Bekvalac priznala - Imam sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima

Instagram printscreen

 

Svaki detalj odabran je s pažnjom, kako bi Katja, u odabranom društvu uživala u svom divnom danu. Ona i njen bratić Noa, bili su zvezde večeri.

Pročitajte: Nataša Bekvalac ispunila veliki san iz detinjstva

Instagram printscreen

 

Bekvalčeva je emotivnom čestitkom poželela naslednici rođendan: 

– Srećan rođendan, cvete moj, zvezdice i sunce moje. Moj si život i moja snaga, mamina si ljubav i bajka. Volim te – napisala je Nataša i pokazala delić atmosfere s proslave, kao i kako je izgledala dekoracija za Katjin divan dan. 

Pročitajte:Emotivna Nataša Bekvalac: Majčice moja, izvini na svakoj suzi

Instagram screenshot

 

Kako je ranije govorila, za Hanu i Katju je spremna da uradi apsolutno sve, a pošto ih sama podiže i vaspitava, samim tim i njena odgovornost kao majke je veća.

– Roditeljstvo je samo po sebi najveći izazov, ma koliko da imamo iskustva, nikada nismo naučeni kako biti dobar, savršen roditelj. Svakako da niko od nas to nije. Pošto recept ne postoji, ja svoju decu samo bezuslovno volim i živim s njih dve u ljubavi i slobodi. Deca se ne vaspitavaju tako što nas slušaju, već tako što nas gledaju. Ako tokom života gledaju samo ljubav, nežnost i razumevanje, onda samo mogu da izrastu u srećne devojke i sutra mlade žene – rekla je Nataša i istakla važnost razumevanja i razgovora s decom.

 

Komentari (0)

Loading