Celebrity News

Komentar Verice Rakočević o braku iznenadio: Nije sve kao što izgleda

Autor: | 03/03/2021

Verica Rakočević otvoreno govori o svom odnosu sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, o ljubavi koja ih je spojila i uživanju u srećnom braku, ali i o problemima koje prate svaku zajednicu, pa i njihovu.

Komentar Verice Rakočević o braku iznenadio: Nije sve kao što izgleda

Verica Rakočević i njen suprug Veljko, važe za skladan par, a o njihovom braku do sada se pisalo samo u superlativu. Ipak, kreatorka je odlučila da otkrije kako izgleda odnos sa suprugom, kada ostanu sami.

Jedan od najpopularnijih i sigurno medijski najintrigantnijih parova Verica Rakočević (72) i Veljko Kuzmančević (37) ne kriju da ih je istinska, najčistija ljubav spojila i zauvek vezala.

Pročitajte: Kreatorka Verica Rakočević - Neprijatelji mi ne mogu ništa!

 

 

Verica je dugi niz godina u srećnom braku sa 35 godina mlađim Veljkom, a oboje su dokazali da im razlika u godinama ne smeta da bi dobro funkcionisali.

Ipak, iako njihov odnos od prvog dana deluje idilično, Verica otkriva, kako je sve izgledalo na početku zajedničkog života. 

- Ja sam prvo vreme bila jako ljuta, frustrirana, svađali smo se oko podele poslova, onda sam shvatila da se ne bismo svađali, da uzmemo ženu koja će to da radi, a on da se bavi igrarijama u ateljeu, a ja baštom. On voli ponekad da spremi ručak, to mu dopustim. Ja sam sada bila 15 dana u Njujorku, on nije izlazio iz kuće - ispričala je Verica u emisiji "Premijera".

 

Komentari (0)

Loading