Celebrity News

Emili Ratajkovski otkrila ime bebe i ponovo postala glavna tema na društvenim mrežama

Porodila se kontroverzna manekenka Emili Ratajkovski, koja je od objave da je u drugom stanju, pa do porođaja, konstantno bila u centru pažnje zbog svojih izjava o budućnosti svoje još nerođene bebe.

Emili Ratajkovski otkrila ime bebe i ponovo postala glavna tema na društvenim mrežama

Sada je manekenka na "Instagramu" objavila prvu fotografiju sa sinom, uz koju je otkrila i neobično ime, koje je odabrala za preslatkog mališana.

- Silvester Apolo Ber je došao na našu planetu. Slaj je stigao 8. marta 2021. u najnestvarnijem, najlepšem i punom ljubavi jutru u mom životu - ova objava izazvala je more komentara, a mnogi su se osvrnuli na neobično ime, koje je manekenka odabrala sinu.

Pročitajte: Emili Ratajkovski trudna - Pol deteta ostaće misterija, evo i zašto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emili i njen suprug Sebastijan Ber Meklard dobili su svoje prvo dete u braku, koji traje od 2018. godine.

Posle nagih fotografija, kojima je objavila lepe vesti o trudnoći, manekenka se našla u žiži javnosti, kada je rekla da na svoje dete ne želi da vrši rodni pritisak.

- Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori - rekla je tada ona.

Pročitajte: Supermodel Emili Ratajkovski - Na sve je spremna zarad "Instagrama" (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Komentari (0)

Loading