Celebrity News

Nikolina Pišek o posledicama trovanja: Ne znam da li ćemo se ikada izlečiti

Nikolina Pišek i ćerka Una pre nešto više od mesec dana otrovale su se ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu u kojem su tada živele. Samo slučajnost i intuicija njenog muža ih je spasila.

Nikolina Pišek o posledicama trovanja: Ne znam da li ćemo se ikada izlečiti

Nikolina Pišek i ćerka Una su umalo izgubile život, a posledice od trovanja trpe i danas.

Nesreća, koja se desila u stambenoj zgradi u kojoj Nikolina živi sa suprugom Vidojem i ćerkicom, na njeno zdravstveno stanje ostavila je trag.

Lečenje im tek sledi, a Nikolina je pre nekoliko dana ponovo završila na Hitnoj.

Pročitajte: Ponovo u bolnici - Oglasila se Nikolina Pišek

 

-I ona i ja imamo posledice. Ja, doduše, imam više smetnji od nje, barem se nadam. Moraću ići na lečenje, na terapije u hiperbaričnu komoru, a pre nekoliko sam dana završila na Hitnoj zbog nekih simptoma koji su posledica trovanja. Una, pak, ima promene na EEG-u, u moždanoj aktivnosti - rekla je Nikolina, koja nije sigurna da će se ikada trajno izlečiti.

-Ono što su mi rekli jeste da svi koji su bili izloženi trovanju ugljen-monoksidom imaju povećani rizik od plućne embolije narednih 90 dana i na to moram posebno paziti još neko vreme. Ne znam hoćemo li se ikad potpuno izlečiti, mogu samo preneti šta su mi zasad rekli lekari. I ja i Una moramo ići na kontrole i biti permanentno pod lečničkim nadzorom, i to je zasad to- objasnila je voditeljka za portal Jutarnji.hr.

Pročitajte: Nikolina Pišek zahvalna što je preživela - Ćerka i ja slavimo drugi rođendan

 

 

U stan u Zagrebu gde se desila nesreća ne nameravaju da se vraćaju.

-Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer se ne nameravam tamo više da se vraćam. Taj je stan bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi se upravo selimo, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu i tamo se nisam niti nameravala zadržavati, no bila sam prisiljena iseliti se ranije od planiranog - otkrila je.

Nikolina i njena ćerka trenutno su smeštene u privatnom smeštaju, u stanu koji je iznajmila u Zagrebu.

Komentari (0)

Loading