Celebrity News

Darko Lazić stao na kraj tračevima: Ovo je prava istina o dugovima!

Autor: | 15/03/2021

Dugovi Darka Lazića su u žiži interesovanja javnosti, polemiše se o velikim iznosima, da li je dug od 500.000 evra ili dva miliona, i da li je svojoj verenici za rođendan kupio luksuzan auto ili nije, a on je sada rešio tome da stane na kraj.

Darko Lazić stao na kraj tračevima: Ovo je prava istina o dugovima!

Dugovi Darka Lazića ne prestaju da intrigiraju, ali popularni pevač folk muzike se na to mnogo ne obazire jer je trenutno okupiran snimanjem novih pesama.

Darko je rekao da je težak period iza njega i da je sada okrenut novim pesmama koje su u planu.

Pevač Darko Lazić je u decembru prošle godine ostao bez oca Milana, nakon komplikacija koje su usledile posle operacije želuca. Kao omaž svom tati, s kojim je bio izuzetno blizak, napravio je pesmu koja se zove “Otac”.

Pročitajte: Darko Lazić dužan, a rasipa se skupim poklonima?

– Na snimanju je bilo vrlo emotivno, bilo je emotivnih scena jer je meni sve još sveže. Ovaj posao zahteva profesionalnost i moramo da se držimo toga. Taj bol čuvam za sebe i ne bih to nikada iskazivao, pogotovo ne na snimanju. Publika će videti sama kako je sve snimljeno i kako to na kraju zgleda – emotivan je Darko, koji nam je priznao da su se njegovi najbliži uz numeru prisetili mnogih lepih trenutaka iz prošlosti i da im je bilo teško:

– Što se tiče moje porodice, suvišno je i napominjati kako su reagovali na pesmu. Jako je teško jer je numera od reči do reči istinita, bukvalno svaka reč. Gospodin koji je pisao pesmu kao da je bio tu i sve gledao, kao da je znao svaki korak... Kada sam s ocem počeo da sviram u kafani i sve što se dešavalo... Tako da to je jedna istinita priča od početka do kraja, samim tim reakcija najbližih je bila jako emotivna i teška...

Darko otkriva da će čuvati uspomenu na oca, kao i da će se potruditi da svoju decu izvede na pravi put.

Pročitajte: Darko Lazić - Ovo Tanji Savić neću oprostiti

– Potrudiću se da Alekseju i Loreni budem podrška u životu. Svaki roditelj za svoje dete treba da bude podrška i da ga izvede na pravi put – poručio je folker pa otkrio da mu je prijao predah na Kopaoniku, na kojem je bio sa Marinom i Aleksejem:

– Što se tiče zimovanja, više sam otišao da sklonim misli. Nisam išao da se odmaram, preodmoran sam jer ne radimo duže vreme, tako da nema potrebe da pauziram. Ali, eto, da se kaže, malo sam razbistrio glavu – rekao je Darko za „Blic”.

Pročitajte: Darko Lazić sve mršaviji - Brutalne prozivke na „Instagramu” zbog novog izgleda

Darko kaže da više dugova nema, a ni skupih poklona, te da se ne osvrće na glasine.

– Svašta pričaju za moje dugove, taman posla, cifra je došla na kraju do dva i po miliona. Ne znam gde bih tolike pare mogao da potrošim, kako bi nestale? Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem... Bilo je 500.000, pa sam rekao nije 500 nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam rekao da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po, to se tako samo ređalo. Naravno, nije istina, nemam dugove, daleko bilo – priča i dodaje da se ne brine za finansije:

– Što se finansija tiče, ne brinem. Nisam se rasipao dok je trajao najjači talas korone, imamo za hleb i sve što nam treba.

 

Komentari (0)

Loading