Celebrity News

Šuška se: Svoj najveći hit Elena Kitić posvetila je njemu?

Autor: | 16/03/2021

Emotivni život Elene Kitić je nepoznat javnosti, ali i ona sama slovi za jednu od najintrigantnijih ličnosti mlađe generacije.

Šuška se: Svoj najveći hit Elena Kitić posvetila je njemu?

Pevačica Elena Kitić svoj emotivni život krije kao zmija noge, iako su je mediji povezivali s mnogim poznatim ličnostima, na šta ona nikada nije reagovala.

Iako Elenine pesme broje milionske preglede, za medije je do sada dala samo nekoliko izjava i to pre početka svoje muzičke karijere.

Njeni roditelji su već svima poznati, to su Mile i Marta Kitić koji su na sceni dugi niz godina, dok njihova ćerka voli da čuva svoju privatnost.

Elena Kitić snimila spot, a sami možete da izaberete kakav će kraj biti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Za 18. rođendan Elena je od roditelja tražila da snimi dva spota u Americi. Marta je svoju ćerku opisala kao vrlo skromnu, a kako je istakla, ona je takva jer u životu ima sve što joj je potrebno. Elenina majka je istakla da je pubertet bio vrlo stresan kako za Elenu, tako i za nju, ali ipak i dalje nema skandala za koje javnost zna o Kitićevoj.

Muzičku karijeru je započela pesmom „Better Days”, za koju mali broj ljudi zna da postoji. Pesmu na engleskom prati i vrlo interesantan spot. Dve godine kasnije izlazi njena pesma „Folira”, koja sad broji oko 36 miliona pregleda.

Nakon izlaska te popularne pesme mediji su počeli sa spekulacijama da je pevačica posvetila ovu numeru Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske    prenosi emisija "Idjmash". Njih dvoje su bili, navodno, u kratkoj emotivnoj vezi, ali dovoljno intenzivnoj da ona odluči da bivšem dečku posveti pesmu. Elena se nije oglašavala tim povodom.

 

Komentari (0)

Loading