Celebrity News

Budući otac se oglasio: Mirko Šijan ne zna za sebe od radosti

Budući otac Mirko Šijan ne može da sakrije ushićenje zbog toga što je njegova izabranica Bojana Rodić u drugom stanju. Lepu vest da prinova stiže u porodicu, prvo je otkrila Bojanina sestra Nataša.

Budući otac se oglasio: Mirko Šijan ne zna za sebe od radosti

Od prvog trenutka veze Mirko Šijan i Bojana Rodić se ne razdvajaju, a sada je njihova velika ljubav dobila najlepši epilog - postaće roditelji. Da čekaju prvo dete otkrila je Bojanina sestra Nataša, koja je kratko na "Instagramu" napisala da postaje tetka.

Budući otac Mirko Šijan ne može da sakrije uzbuđenje jer je njegova izabranica Bojana Rodić u drugom stanju


Mirko je od samog početka veze s Bojanom isticao da je ona prava žena za njega, te da priželjkuje da s njom zasnuje i porodicu. Ta velika želja mu se i ostvarila.

– Hvala vam na čestitkama. Nismo očekivali, ali smo presrećni bili kada smo saznali. Nemam tremu. To želim i sigurno ću biti odličan tata, najbolji", rekao je Šijan, a potom ispričao kako su on i Bojana dočekani u Titelu.

 

 

– Odlično su nas dočekali u Titelu, svi smo tu zajedno, uživamo. Sve je kako treba, hvala Bogu", ispričao je budući tata za "Kurir".


Budućim roditeljima pol bebe nije bitan

–  O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dečak ili devojčica –  ispričao je presrećni Mirko.

Goca Božinovska dobila najlepši božićni poklon

Ata Images

 

 

Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska je jako zavolela Bojanu i presrećna je što će joj sin podariti unuče

– Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba – 

Komentari (0)

Loading