Celebrity News

Pred venčanje, Dara od dečka dobila poklon vredan pola miliona evra?

Dara Bubamara se seli, navodno, u Beograd gde će živeti sa svojim dečkom Tonijem. Njen izabranik je već kaparisao nekretninu i to luksuzan stan u “Beogradu na vodi” kako prenose mediji.

Pred venčanje, Dara od dečka dobila poklon vredan pola miliona evra?

Ata Images

Dara Bubamara se navodno seli, jer planira zajednički život sa svojim dečkom Tonijem i to u novom stanu.

I to nije sve, popularni par ne prestaje da iznenađuje jer planiraju i da stanu na ludi kamen ovog leta.

Njen 21 godine mlađi dečko Marko Dujaković, zvani Toni će učiniti sve kako bi njihov novi život u drugom gradu bio što udobniji te je dao kaparu za stan u  “Beogradu na vodi”. U pitanju je nekretnina od 85 kvadrata u vrednosti od 550.000 evra, kako prenose mediji. 

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba - Dara Bubamara se udaje?

 

 

 - Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u "Beogradu na vodi" jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju. 

- Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Dara Bubamara se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd.

Pročitajte: Filter ili istina? Dara promenila lični opis!

 

 

- U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno - objašnjava sagovornik.

Folk zvezda i njen 21 godinu mlađi partner preseliće se u "Beograd na vodi" čim se venčaju. Kako za sada stoje stvari sa pandemijom, neće praviti veliku svadbu, već će sve obaviti najužem krugu porodice i prijatelja - otkriva izvor "Kurira".

Komentari (0)

Loading