Celebrity News

Nikola Rokvić šokirao svojim nekadašnjim izgledom, evo šta njegova majka kaže na to (foto)

Autor: | 05/04/2021

“Instagram” Nikole Rokvića gori od brojnih komentara na šokantne fotografije koju je podelio sa pratiocima. Mnogi ga nisu ni prepoznali.

Nikola Rokvić šokirao svojim nekadašnjim izgledom, evo šta njegova majka kaže na to (foto)

Pevač Nikola Rokvić je na “Instagramu” podelio svoje uspomene na razne stilske transformacije koje je imao tokom života i sve ostavio iznenađene.

Kako vreme prolazi, trendovi se menjaju i mi sa njima. Svima se ponekad desi da neki stil koji nam je mnogo dopadao pre nekoliko godina, sada nam izgleda smešno. Kada ih pogledamo iz ove perspektive, sami se sebi slatko nasmejemo. Izgleda da se nešto slično dogodilo i poznatom pevaču Nikoli Rokviću, kada je pogledao svoje stare fotografije.

Pročitajte: Bojana Barović i Nikola Rokvić - Naš brak opstaje uprkos svemu!

Instagram screenshot

 

Naime, on se iznenadio kada je primetio koje je sve frizure promenio od početka svoje karijere. Poseban utisak mu je ostavila duga kosa i brada koju je nosio na snimanju emisije u društvu kolega.

Našalio se na svoj račun time što je napisao da ovakav ne bi trebalo da izađe na scenu.

– Drage kolege, niste bili kolegijalni. Pa, zar ovako da me pustite da izađem – našalio se Nikola na svoj račun uz emotikone koji plaču od smeha.

Pročitajte: Nikola Rokvić - Moja Bojana je eksplozivna!

 

 

Opasku na pevačev komentar: - Oprosti mojoj mladosti. Mislim da mi je ipak najbolje D’Artanjan fazon… Puštam opet kosu - reagovala je i njegova majka Slavica, koja je ostavila simpatičan komentar.

– Ti si majci uvek lep. Lepši – napisala mu je ona.

 

Komentari (0)

Loading