Celebrity News

Marijana Mićić je glavna tema svih društvenih mreža, od sinoć se obračunava na Tviteru

Tviter Marijane Mićić se usijao od količine burnih reakcija na njene stavove o slučajevima silovanja koje je iznela u emisiji.

Marijana Mićić je glavna tema svih društvenih mreža, od sinoć se obračunava na Tviteru

Petar Đorđević

Glumica i voditeljka Marijana Mićić je u gostovanju u emisiji “Amidži šou” rekla da je protiv svakog vida nasilja, ali da ne želi da zauzima stav o slučajevima silovanja, jer se ne zna šta se tačno desilo.

Iako je Marijana ranije o slučaju Milene Radulović osudila svaki vid nasilja, pa i sada ponovila da mora da se govori o tome javno, razbesnela je gledaoce jer je napomenula "da bi žrtve trebalo da kažu odmah", a ne da čekaju da prođe vreme.

-Na ranije pitanje novinara "da li si ti imala takvu situaciju", ja sam joj rekla: "da li ti ja ličim na nekog ko je nekad mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?". Devojka se povukla i rekla "ne" - rekla je Marijana kroz osmeh, pa nastavila:

- Ne, nije uopšte šala. Ali svakako mislim da nije baš lepo da mi uopšte pričamo o tome, mi zapravo ne znamo šta se desilo. Ja osuđujem svaki vid nasilja i svaku vrstu agresije prema ženi, verbalnu, fizičku, kako god. Ali ne treba da osuđujemo, ipak su ti ljudi, bili krivi ili ne, već negde označeni, obeleženi. Mislim da je Nenad Jezdić rekao, baš mi se svidelo: "Jesam ja bio tamo, jeste vi bili tamo? Šta mi da govorimo o tome?". S druge strane ako neka žena izađe i kaže, ja neću sigurno neću reći da ona laže. Nečega ima, a šta, gde je granica, ne znam kako više... Pogotovo naš glumački posao, vrlo je pipavo, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li glumi, baš si u zbunu... - rekla je Mićićeva.

Pročitajte: Marijana Mićić - Biram da patim, jer patnja udvostručuje sreću

 

- Ja nisam čula da je jedna od njih rekla, ispravite me ako grešim, da li je iko rekao: "da, on je mene prebio, vezao i silovao". Ne znam, ja nisam čula da se to desilo - rekla je Marijana i dodala:

- I da kažu odmah! Ne kao teramo ih da kažu odmah, nego dobro je pričati zato, da bi neke devojčice koje gledaju kod kuće znale... zato je dobro pričati.

Tviteraši su joj uputili oštre zamerke i kritike, a onda se ona reagovala "objašnjenjem".

Pročitajte: Marijana Mićić - PSIHOTERAPIJA je moja mentalna higijena

- Evo skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć. Nemojte izvlačiti reči iz konteksta, nemojte šaljiv ton pretvarati u ozbiljan odgovor. Sram vas bilo. Malo vam je senzacionalizma pa biste još?! Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je među prvima javno osudio svako ali svako nasilje i podržao devojke na svim mrežama i svim televizijama, dok ste vi smišljali šta ćete pametno ovde da napišete. Zato tišina! - napisala je Marijana na "Tviteru".

Usledila je lavina negativnih komentara na ovaj njen stav: "Evo objasni nam kako neko može da ima šaljiv ton na temu silovanja, glupi smo prosvetli nas", "Sram te bilo! Šta tačno znači "da li ja izgledam kao neko ko može da bude silovan?" , "Kako to izgleda osoba koja može da bude silovana? Veliko si razočarenje", "Nije senzacionalizam samo ne može da postoji šaljiv ton kad se priča o silovanju. Gospođo, ne znam ko ste ali ste baš zli".

 

Komentari (0)

Loading