Celebrity News

Milena Radulović konačno otkrila zašto je sama

Autor: | 20/04/2021

Slučaj Milene Radulović uznemirio je Srbiju, ali je delovao otrežnjujuće za dobar deo javnosti koji je mislio da se seksualno nasilje dešava „tamo negde“ daleko od javnosti i poznatih ličnosti.

Milena Radulović konačno otkrila zašto je sama

Jedna od žrtava silovanja Milena Radulović je bila velika podrška brojnim ženama koje su ne našle u sličnim situacijama i zbog osećanja stida i sramote nisu želele da podele svoju traumatičnu priču.

Hrabrost koju je pokazala je nemerljiva jer je razbila društvene stereotipe da je normalno da se trpi i dokazala da kada je nasilje u pitanju „ćutanje je zlato“ više ne važi.

Prodornim glasom istupila je ispred svih žena i osnažila ih u njihovoj borbi da dobiju svoje pravo glasa i da javnost posluša njihovu stranu priče.

Pročitajte: Novi dokazi u slučaju Milene Radulović - Devojke govore istinu

 

Jaka žena kakva jeste Milena inspiracija je mnogim ženama, a njen nov izgled dobio je pregršt komplimenata sa raznih strana. Ona se odlučila na veliku promenu, njena frizura je drugačija. I dok je žene podržavaju i imaju samo reči hvale, muškarci se ne slažu.

- Ofarbala sam se i skratila kosu i od žena dobijam sjajne reakcije, sviđa im se, ali muškarcima baš i ne – s osmehom je rekla u emisiji „Kec na jedanaest“.

Osveženi izgled glumice sa kraćom kosom kako nam se čini, ide u prilog dobro poznatoj istini da se muškarci plaše snažnih žena koje "drže konce u rukama". 

Postavlja se pitanje da li je to možda razlog zašto je glumica i dalje sama, jer njena neustrašivost može da bude zastrašujuća za pripadnike "jačeg" pola.

Komentari (0)

Loading