Celebrity News

Milena Radulović konačno otkrila zašto je sama

Slučaj Milene Radulović uznemirio je Srbiju, ali je delovao otrežnjujuće za dobar deo javnosti koji je mislio da se seksualno nasilje dešava „tamo negde“ daleko od javnosti i poznatih ličnosti.

Milena Radulović konačno otkrila zašto je sama

Instagram

Jedna od žrtava silovanja Milena Radulović je bila velika podrška brojnim ženama koje su ne našle u sličnim situacijama i zbog osećanja stida i sramote nisu želele da podele svoju traumatičnu priču.

Hrabrost koju je pokazala je nemerljiva jer je razbila društvene stereotipe da je normalno da se trpi i dokazala da kada je nasilje u pitanju „ćutanje je zlato“ više ne važi.

Prodornim glasom istupila je ispred svih žena i osnažila ih u njihovoj borbi da dobiju svoje pravo glasa i da javnost posluša njihovu stranu priče.

Pročitajte: Novi dokazi u slučaju Milene Radulović - Devojke govore istinu

 

Jaka žena kakva jeste Milena inspiracija je mnogim ženama, a njen nov izgled dobio je pregršt komplimenata sa raznih strana. Ona se odlučila na veliku promenu, njena frizura je drugačija. I dok je žene podržavaju i imaju samo reči hvale, muškarci se ne slažu.

- Ofarbala sam se i skratila kosu i od žena dobijam sjajne reakcije, sviđa im se, ali muškarcima baš i ne – s osmehom je rekla u emisiji „Kec na jedanaest“.

Osveženi izgled glumice sa kraćom kosom kako nam se čini, ide u prilog dobro poznatoj istini da se muškarci plaše snažnih žena koje "drže konce u rukama". 

Postavlja se pitanje da li je to možda razlog zašto je glumica i dalje sama, jer njena neustrašivost može da bude zastrašujuća za pripadnike "jačeg" pola.

Komentari (0)

Loading