Celebrity News

Jubilarni 40. rođendan: Zavirite na intimnu proslavu Seke Aleksić

Autor: | 23/04/2021

Rođendan Seke Aleksić i to jubilarni 40. danas proslavlja “žena majka kraljica” sa svojim najbližim prijateljima i porodicom na njenom prelepom imanju.

Jubilarni 40. rođendan: Zavirite na intimnu proslavu Seke Aleksić

Uspešna muzička zvezda koja briljira na svim poljima, za svoj rođendan može da bude srećna i zadovoljna postignutim jer pored dva sina i pevačke karijere, i dalje uživa u ljubavi sa svojim suprugom Veljkom od skoro u ulozi voditeljke jedne emisije, danas je izbacila i modnu liniju i ko zna šta sve još planira - ne postoje prepreke za sve ideje koje Seka ima.

Zvezda smatra da je majčinstvo najveći dar koji je dobila, zato su je njeni dečaci prvi oduševili lepim gestom. Poseban dan joj je počeo iznenađenjem njenih mališana Jovana, Jakova i supruga koji su joj poklonili buket cveća. Na čestitki je pisalo:

- Najdražoj mami na svetu. Volimo te.

Pročitajte: Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Instagram

 

Još jedno neočekivano iznenađenje je dočekalo na snimanju emisije koju vodi “Majke i snajke”, tada je rekla da se zabrojala i da nije znala koji joj je ovo rođendan po redu.

 - Ja nisam znala da punim 40 godina, sve sam Veljku govorila da punim 39 godina. Da budem iskrena, one mi ništa ne znače. Kažu svi da mi počinjemo da živimo pravi život tek posle 40 i zaista mislim da čovek zrelije razmišlja - rekla je Seka na snimanju dok je nije prekinula ekipa kako bi joj otpevala rođendansku pesmu.

A poseban gušt koji je sebi učinila, ali i svojim brojnim  fanovima na ovaj "divan dan" jeste nova ljubavna pesma “Da si tu” u pop stilu koju je već preslušalo oko 27 000 ljudi.

Iako smo od nje navikli da sve radi u velikom stilu i proslavlja grandiozno, ovaj put se odlučila da obeleži rođendan u uskom krugu najbližih.

Intimnu proslavu rođendana uz živu muziku je organizovala Seka u svom toplom domu, gde su u  centru zbivanja bili najmlađi koji su se najviše obradovali torti i duvanju svećica. Jakov je pomogao mami da zamisli želju za ovaj rođendan.

Pročitajte: Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

Instagram

 

Sekina bliska prijateljica Slađa Alegro sa ćerkom je uveličala slavlje jubileja.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading