Celebrity News

Natašina i Dačina ćerka ima izgleda da zaseni majku, sa samo 14 godina već je atraktivna lepotica (foto)

Autor: | 27/04/2021

Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića koja je prošlog meseca napunila 14 godina, već zrači nestvarnom lepotom.

Natašina i Dačina ćerka ima izgleda da zaseni majku, sa samo 14 godina već je atraktivna lepotica (foto)

Hana je pametna i lepa devojčica koja je ponos i dika mame Nataše i tate Dače. Lepota ovog devojčurka veoma podseća na Natašu kada je bila istih godina.

Trenutno je na odmoru sa mamom i sestrom Katjom u Egiptu gde porodično uživaju u lepom vremenu i zajedničkom druženju na plaži. Kako Hana izgledom već podseća na devojku, prekrasna kakva jeste nikoga na plaži nije ostavila ravnodušnim. 

Nataša na svom "Instagramu" sa svojim pratiocima deli lepe utiske sa letovanja u najboljem društvu svojih naslednica.

Ranije je Nataša o svom odnosu sa najstarijom ćerkom rekla da se trudi da on bude prijateljski, ali da se uvek zna ko je majka a ko dete.

Pročitajte: Nataša Bekvalac je supermama - Za Katjin osmeh spremna je na sve!(foto)

Instagram

 

- Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne?

Istakla je da je veoma ponosna na Hanu jer je najbolja ćerka na planeti. Nasledila je sve najbolje kvalitete sa obe strane i mamine i tatine. Ona je hrabra, neustrasiva, pametna - istakla je brižna Nataša.

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh) - rekla je Nataša tada za "Telegraf JETSET".

Pročitajte: Nataša Bekvalac o nasilju u porodici - Moja deca nisu prisustvovala tome

U emisiji "Amidži šou" Hana je rekla kakva je Nataša kao majka:

- Ona je divna, brižna, nežna, iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se. Zahtevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, volela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi - rekla je Hana.

Komentari (0)

Loading