Celebrity News

Pogledajte kako izgleda žena Miodraga Radonjića 5 meseci nakon porođaja

Autor: | 04/05/2021

Žena Miodraga Radonjića je prelepa brineta koja je osvojila srce popularnog glumca za kojim su mnoge devojke uzdisale. Zaljubljeni par se ostvario u ulozi roditelja i uživaju u svakom momentu provedenim sa naslednikom.

Pogledajte kako izgleda žena Miodraga Radonjića 5 meseci nakon porođaja

Miodraga Radonjića smo upoznali kao inspektora u seriji "Ubice mog oca" i albanskog teroristu u "Balkanskoj međi", ali nam se uvukao pod kožu u ulozi Baće u "Južnom vetru".

Popularni glumac svoj privatni život čuva daleko od javnosti, ali desi se ponekad “ispod radara” procure tražene informacije, kao što je bio slučaj sa njegovom izabranicom.

Otkrio je da je ljubav njegovog života psihološkinja Milica Mikić, koju je dugo čuvao od radoznalih pogleda i činjenice da je njegova najveća podrška, ali i kritičar. Priznao je da ga je začarala i da je zaljubljen do ušiju, rekao je jednom prilikom za naš magazin. 

Kruna njihove ljubavi je stigla pre 5 meseci kada su Milica i Milorad postali roditelji prelepog dečaka koji je bio karika koja nedostaje njihovoj sreći.

Pročitajte: Miodrag Radonjić za "Story" - Voleo bih da postanem tata devojčice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Pošto je popularni Baća skoro proslavio 32. rođendan u centru zbivanja su bili i njegova lepša polovina i beba Sava.

Iako je Miodrag naglasio u intervjuu za "Story" da se ne libi da pomogne oko bebe kad god je u kući, svima je jasno da su uvek mame te koje su "glavne na udaru".

Koliko lepoj Milici prija nova uloga možemo da vidimo na fotografijama na kojima blista sa širokim osmehom.

Kao i svaka normalna žena koja se skoro porodila maksimalno je posvećena bebi i obavezama, ali sve obavlja sa puno elana i radosti tako da joj ništa nije teško.

Pročitajte: Miodrag Radonjić - Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

Neopterećena izgledom uživa u blagodetima materinstva i odrastanju njihovog mališana.

Komentari (0)

Loading