Celebrity News

Nakon bombastičnog snimka prevare Đoleta Đoganija: Konačno reagovala Vesna

Autor: | 06/05/2021

Prevara Đoleta Đoganija je uzburkala javnost jer su svi verovali da oni žive u čvrstom braku punom ljubavi i da je tako nešto nemoguće.

Nakon bombastičnog snimka prevare Đoleta Đoganija: Konačno reagovala Vesna

Kao bomba je odjeknula vest da Đole vara svoju ženu Vesnu jer su važili za jedan od najstabilnijih brakova na estradi.

Na veliko iznenađenje, ekipa “Paparaco lova” je snimila na licu mesta kako Đole razmenjuje nežnosti sa nepoznatom ženom u automobilu.

Član familije Đogani, Baki B3 otkrio je identitet žene sa kojom se Đole sastao.

Rekao je da je to, navodno, bliska prijateljica njihove porodice i da sumnja da je tu bilo nečeg više od prijateljstva.

- Pričao sam sa Đoletom, on je nešto bio učinio za njenu majku. Pomogao joj je kad joj je bilo teško i zato su se i sastajali. To je cela istina. Između njih nema ništa. Sa njom je dugogodišnji porodični prijatelj - otkrio je Baki B3 za "Blic".

Na brojne pokušaje novinara da saznaju i drugu stranu priče, Vesna Đogani nije želela da se oglašava. Iako nije dala izjavu, na “Instagramu” je postovala snimak iz emisije"Magazin In" Sanje Marinković na kome njen suprug govori upravo o braku.

Pročitajte: Otkriveno ko je ljubavnica Đoleta Đoganija! Svi su iznenađeni njenim izgledom (foto/video)

Instagram

 

Denser je tada rekao:

- Ja sam izabrao osobu sa kojom ću da budem celoga života. Hajde sad, nikad se ne zna, ali odabrao sam nju i sada treba da prihvatim njene mane i neke stvari koje ona radi.

Da li ovo znači da je Vesna zaštitnički stala na stranu svog muža i da ne veruje snimku pomenute emisije, saznaćemo uskoro.

Komentari (0)

Loading