Celebrity News

Jednom za večnost: Nikola Rokvić i Bojana Barović slave 5 godina braka

Nikola Rokvić i Bojana Barović svoj bračni odnos zasnivaju na iskonskim vrednostima koje su temelj svakog zajedničkog života i u dobru i zlu – to je ljubav.

Jednom za večnost: Nikola Rokvić i Bojana Barović slave 5 godina braka

Iako je prošlo 5 godina od kako su Nikola Rokvić i Bojana Barović rekli sudbonosno “da” pred bogom i ljudima, popularni par i dalje održava “varnice” u porodičnom životu i ne dozvoljavaju da upadnu u rutinu.

Takmičenje u rijaliti programu “Surviver” pamtiće zauvek jer ih je jednomesečna avantura na Filipinima spojila za ceo život. Kako su se zajedno menjali i sazrevali, sreća nije bila potpuna dok nisu dobili svoja dva anđela.

Nakon šest godina veze Bojana je na svet donela devojčicu Leonu koja im je napravila pravi preokret u životu. A pre dve godine vesloj družini se pridružio i dečak Simeon.

Pročitajte: Bojana Barović i Nikola Rokvić za “Story” - Naše svađe su burne i kratkotrajne

 

Šta je presudno za sreću u braku Bojana je jednom prilikom za magazin “Story” rekla:

- Ništa ne prećutkujemo, to nas je dovodilo češće do svađa, ali je na duže staze to bilo lekovito za nas. Ulazili bismo dalje u odnos mirnije glave.

Njen suprug Nikola je naglasio da sada s ponosom mogu da kažu da se još jače vole nakon deset godina prave ljubavi i dvoje dece.

Pročitajte: Bojana Barović za "Story" - Ćerka Leona i ja smo bliske prijateljice

 

Ovaj važan datum Bojana i Nikola su obeležili na poseban način.

- Danas proslavljamo našu prvu deceniju za večnost! Verujem u potpuno spajanje i verujem da je moguće da dvoje postanu jedno! Verujem u nas, moja drugo! Lepa si i danas - napisao je Nikola na svom "Instagramu".

 

 

Komentari (0)

Loading