Celebrity News

Iako živi u Americi, ćerka Maja se nije odrekla muzike: Evo šta na to kaže Snežana Đurišić

Autor: | 12/05/2021

Snežana Đurišić i ćerka Maja sa porodicom su zajedno uživale na najradosniji praznik Uskrs u Americi.

Iako živi u Americi, ćerka Maja se nije odrekla muzike: Evo šta na to kaže Snežana Đurišić

Poznata pevačica narodne muzike je bila presrećna što je imala priliku da provede neko vreme sa unucima Lukom i Teodorom, koji se menjaju iz dana u dan.

Pošto njeni unuci odrastaju u Americi, a Snežana je posvećena svojoj karijeri u Srbiji, nemaju toliko prilike da im se posveti i da bude prava baka, ona koja "pokvari" decu slatkišima i uvek bude na njihovoj strani.

Svoje utiske sa putovanja i druženja sa unucima podelila je u emisiji "Premijera".

- Lepo sam se provela jer sam sa decom bila uglavnom, sa Lukom i Teodorom. Kako možete da se provedete i osećate kada ste sa unucima, divno - prepuna je Snežana prelepih utisaka, a po povratku iz Amerike otkrila je kako tamo trenutno funkcionišu stvari, uzme li se u obzir pandemija koronavirusa.

Pročitajte: Isplivala fotografija Snežane Đurišić iz sedamdesetih godina prošlog veka, svi primećuju samo jednu stvar

 

- Tamo sve radi, sve funkcioniše. Naravno, nose se maske i ti neki propisi, ali funkcionišu potpuno okej.

Maja Gvozdenović, Snežanina ćerka je, njena slika i prilika, ali i neosporni muzički talenat, koji je svojevremeno pokazala na jednom od majčinih koncerata. Ipak, muzika nije bila njen poziv.

- Uvek ona hoće kad god je pozovem i predložim nešto, ali nije želela da joj to bude profesija, to je njen izbor. To je njeno zadovoljstvo, ona to voli... Voli muziku i odlično peva. Zašto ne bi pevao neko ko zna da peva?! Ionako imamo gomilu pevača koji ne znaju da pevaju, a zovu se pevači, tako da bolje da peva onaj ko zna, nego ko ne zna, pa se muči i trudi - objasnila je pevačica.

Komentari (0)

Loading