Celebrity News

Haris i Melina organizovali žurku povodom useljenja u novu luksuznu vilu: Ceca i Jovana Joksimović se ludo provodile! (FOTO)

Autor: | 14/05/2021

Kuća Harisa i Meline Džinović nakon tri godine od kako su kupili plac i počeli izgradnju, najzad je završena. Presrećna porodica se uselila u svoj novi dom na Senjaku.

Haris i Melina organizovali žurku povodom useljenja u novu luksuznu vilu: Ceca i Jovana Joksimović se ludo provodile! (FOTO)

Tim povodom organizovali su žurku useljenja za najuži krug prijatelja uz večeru povodom Bajrama.

Zbog pandemioloških uslova nisu želeli da organizuju veliku zabavu, već su priredili večeru samo za odabrane. Među gostima koji su bili pozvani bile su i Ceca Ražnatović i Jovana Joksimović koje su se ludo provodile do kasno u noć.

Pročitajte: Dve godine se pričalo o kući Harisa Džinovića, a sada je Melina otkrila istinu

Instagram

 

Vila koju su gradili tri godine medijima je bila posebno zanimljiva i postala je pravi mit, jer su mnogi mislili da nikad neće biti završena.

Zbog veličine vile i smišljanja savršenog rešenja za svaki kutak koji bi bio po meri porodice, bilo je potrebno mnogo vremena.

Kako saznaje Nova.rs stambena površina vile iznosi više od 900 kvadrata, a sam proces izgradnje je trajao duže od očekivanog, posebno kada je je poznato da je Haris veliki perfekcionista.

Pročitajte: Melina Džinović - Odmah sam znala da je Haris čovek s kojim želim porodicu

Youtube Screenshot

 

Melina je nekoliko puta javno govorila o njihovoj vili na Senjaku, koju sa svojim suprugom pretvorila u dom iz snova. Kreatorka je otkrila da je kuća ispala i lepša nego što su se nadali, jer su imali najbolje saradnike na projektu. 

Komentari (0)

Loading