Celebrity News

Retka zajednička fotografija: Ovo je suprug Maje Berović sa kojim se odmara u Dubaiju

Autor: | 28/05/2021

Muž Maje Berović se ne pojavljuje često u društvu svoje poznate supruge i zato se često spekuliše o stabilnosti njihovog braka i šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata.

Retka zajednička fotografija: Ovo je suprug Maje Berović sa kojim se odmara u Dubaiju

Svoju intimu vešto kriju dugi niz godina, iako je Maja u ljubavnoj vezi sa Alenom Dragosavom od kada je bila tinejdžerka.

2016. godine su izgovorili sudbonosno "da" na grčkom ostrvu Rodos gde su organizovali i romantičnu proslavu. Šuškalo se da su se venčali u tajnosti, iako je atraktivna pevačica odgovorila da samo nije želela pompu oko njene svadbe.

Pročitajte: Vest koja menja sve! Maja Berović u novoj životnoj ulozi, čestitke pljušte!

Instagram

 

Uvek ističe da je njen muž najveći oslonac i podrška.

- Svi znaju i ja to ne krijem, da mi je najveća podrška bio tadašnji verenik, a današnji suprug, koji je stao iza mene i pomogao mi finansijski u početku. On je bio neko ko je insistirao da se bavim profesionalno muzikom, jer je video koliko ja volim da pevam. On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar -  rekla je Maja jednom prilikom.

Sada zajedno uživaju u blagodetima Dubaia, i njeni pratioci su imali retku priliku da ih vide zajedno.

Krako i jasno je napisala na svom „Instagramu“: - Ljubav.

Komentari (0)

Loading