Celebrity News

Raskošna vila Harisa i Meline ne prestaje da intrigira: Na terasi postavljaju detalj u vrednosti od 7.000 evra

Vila Harisa i Meline Džinović od 900 kvadrata ne prestaje da fascinira javnost, nakon dve godine izgradnje i uloženih dva miliona evra javnost saznaje nove pojedinosti.

Raskošna vila Harisa i Meline ne prestaje da intrigira:  Na terasi postavljaju detalj u vrednosti od 7.000 evra

Novi dom na Senjaku je u završnoj fazi sređivanja, sada su na red došle finese i detalji koji će lepotu kuće podići na viši nivo. Svi su uzbuđeni jer će vrlo uskoro cela porodica osećati kao u svojoj kući, opremanje je uveliko u toku i svi delići slagalice se polako sklapaju na svoje mesto.

Haris i Melina niju žalili novac kako bi svoj životni prostor skockali do savršenstva, da bude baš po njihovoj meri.

Pored ogromnog bazena u dvorištu koji mami poglede svojom impozantnošću, poznati par je rešio da ugradi još jedan prestižni komad, ovaj put na terasi.

Pročitajte: Ćerka Harisa i Meline Džinović dala prvi intervju -  Imala sam problem sa kilogramima, bilo me sramota od tate!

Paparazzo lov screenshot

 

Kako prenosi “Stars” kupili su đakuzi u vrednosti od 7.000 evra i na njega su čekali čak 2 meseca da stigne iz inostranstva.

Očigledno da porodica Džinović voli da se baškari u vodi, tako da će novi komad biti omiljena zabava svih ukućana.

- Enterijer je gotov, pitao sam se i ja bogami oko uređenja, kako se neću pitati. Svi ti koji se ne pitaju su pali pod uticaj žena. Žena ako vodi sve, onda je to... Ne može ona baš da bude kapiten tima i da vodi sve. Uopstalom, ako može i ako je sposobna, evo kapitenska traka odmah, nek vodi i mene i porodicu, najsrećniji bih bio - kazao je Haris Džinović nedavno za "Blic".

Komentari (0)

Loading