Celebrity News

Ovo nismo očekivali: Nakon porođaja Megan Markl, kraljica Elizabeta okrenula novi list

Autor: | 08/06/2021

Kraljica Elizabeta i princ Hari su komunicirali povodom otkrivanja statue posvećene princezi Dajani koja se planira u julu, tvrde strani mediji.

Ovo nismo očekivali: Nakon porođaja Megan Markl, kraljica Elizabeta okrenula novi list

Radosna vest da su princ Hari i Megan Markl ponovo postali roditelji obišla je svet, a obradovala je, kako saznaju britanski izvori, i kraljicu Elizabetu. Na svet je stigla ćerka Liliber Dajana, kraljica se tim povodom odlučila na nesvakidašnji korak - da još jednom pozove unuka, iako se mesecima unazad pisalo da su u svađi.

Poznato je da je šokantni intervju voditeljke Opre Vinfri uzdrmao već poljuljanje odnose na britanskom dvoru. Međutim, kraljica kao da je pružila neku vrstu ruke pomirenja, spekuliše se u stranoj štampi.

Pročitajte: Tišina je prekinuta - Dva dana nakon potresnog intervjua, kraljica Elizabeta obratila se Megan i Hariju

 

 

Elizabeta i njen unuk obavili su neformalan razgovor, tokom kojeg ga je pozvala da dođe u posetu u palatu u julu mesecu. Dvorski izvori tvrde da se ipak ne ljuti na vojvodu od Saseksa, nakon izjave u kojoj je neimenovanog člana kraljevske porodice optužio za rasizam

-Ručak će im pružiti priliku da porazgovaraju -  rekao je izvor sa britanskog dvora.

Podsetimo, princ Hari i kraljica Elizabeta se, navodno, nisu videli privatno još od početka prošle godine, kada su on i njegova supruga Megan napustili kraljevske dužnosti.

Komentari (0)

Loading