Celebrity News

Nakon skandala koji je potresao svet, princ Hari se vraća kući

Autor: | 12/04/2021

Smrt princa Filipa zavila je Veliku Britaniju u crno, a ovim tužnim povodom, prvi put nakon preseljenja u Ameriku i bombastičnog intervjua, princ Hari se vraća kući.

Nakon skandala koji je potresao svet, princ Hari se vraća kući

Povodom smrti i sahrane princa Filipa, princ Hari se vratio u Britaniju kako bi odao počast svom dedi koji je bio važna figura u njegovom odrastanju.

Kako javljaju britanski mediji, princ Hari je sleteo na teritoriju Velike Britanije posle godinu dana života u Americi sa svojom suprugom Megan Markl. Nakon što su objavili da ne žele da budu deo kraljevske porodice, na proleće prošle godine par se preselio u Santa Barbaru.

Čim je osvanula vest da je  princ Filip preminuo, mediji su odmah počeli da nagađaju da li će Hari doći sa suprugom. Iako je Megan želela da prisustvuje sahrani, njeni lekari su joj zbog poodmakle trudnoće savetovali da je bolje da ne putuje.

Pročitajte: Kraljevska porodica skrhana bolom - Preminuo princ Filip

Paparaci su fotografisali princa Harija na aerodromu nakon desetosatnog leta kako odlazi u svoj nekadašnji dom – Kensingtonsku palatu. Izvori bliski porodici rekli su da se Hari loše oseća povodom smrti svog dede.

– Grize ga savest jer nije imao priliku da se oprosti od svog dede na pravi način – kaže izvor i dodaje da je kraljici Elizabeti veoma značilo da on prisustvuje sahrani jer su deda i unuk imali veoma poseban odnos.

Pročitajte: Princ Hari javno priznao - Zbog ovoga sam napustio porodicu!

Osim što je ovo prvi put da se nakon preseljenja vraća u svoju domovinu, ovo će biti prva prilika da se sretne sa celom porodicom nakon bombastičnog intervjua sa Oprom Vinfri. Iako su odnosi među braćom narušeni, izvor lista “The Miror” navodi kako bi ovo mogla biti savršena prilika za pomirenje.

– Potpuno su svesni svoje zajedničke prošlosti i sigurno će se setiti kakav je uticaj princ Filip imao tokom njihovog odrastanja. Postoji nada da se u ovakvoj prilici, kad su braća ujedinjena u tuzi, stvari mogu ispraviti, kaže kraljevski izvor i dodaje kako bi to bilo prikladno, jer je princ Filip bio šokiran narušenim odnosom svojih unuka, pa je pokušavao da ih pomiri. 

 

Komentari (0)

Loading