Celebrity News

U senci sahrane njenog supruga i odlaska princa Harija - Kraljica Elizabeta slavi 95. rođendan

Rođendan kraljice Elizabete samo 12 dana nakon smrti njenog supruga princa Filipa ove godine biće skromno obeležen u krugu najuže porodice.

U senci sahrane njenog supruga i odlaska princa Harija - Kraljica Elizabeta slavi 95. rođendan

Kraljica Elizabeta, koja danas obeležava 95. rođendan, odlučila je da ga proslavi u zamku Vindzor u društvu porodice i sa svojim psima koji joj u periodu žalosti zbog smrti njenog supruga, najviše prave društvo.

Davne 1926. godine rodila se najdugovečnija kraljica na svetu, a brojne čestitke na ovaj poseban dan pristižu sa svih strana.

Ona se na zvaničnom "Instagram" i "Tviter" nalogu u obliku pisma zahvalila svima na čestitkama i podršci iako su kao porodica u žalosti.

Pročitajte: Izgovaramo je svakodnevno - Kraljica Elizabeta ovu reč smatra vulgarnom

Kraljica će organizovati svečani ručak u zamku Vindzor, pišu britanski mediji. Nije potpuno jasno ko bi mogao da joj se pridruži na njenom rođendanskom ručku, jer je sledila stroge protokole kovid-19 da bi sprečila bilo kakvo moguće izlaganje.

Iako se danima pisalo da bi princ Hari, koji se izolovao u vikendici Frogmor, navodno mogao da odloži put u Kaliforniju zbog kraljičinog rođendana, to se ipak nije dogodilo. Nakon sahrane princa Filipa i kratkog razgovora sa bratom Vilijamom, Hari je ipak rešio da se vrati svojoj novoj kući.

On se dan pred bakin rođendan vratio u Ameriku kako bi se pridružio svojoj trudnoj ženi Megan.

Pročitajte: Nakon skandala koji je potresao svet, princ Hari se vraća kući

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ECO Medios (@ecomedios)

Obožavaoci širom sveta su se ponadali da će princ Hari ostati duže u Britaniji i da će prisustvovati rođendanu kako bi izgladio narušene odnose.


 

Komentari (0)

Loading