Celebrity News

Iznenadićete se! Darko Lazić konačno otkrio pravi razlog raskida sa Marinom!

Autor: | 14/06/2021

Raskid Darka Lazića i Marine Gagić odjeknuo je u javnosti jer su se svi ponadali da su našli zajednički jezik i da su na svoje brojne razmirice stavili tačku.

Iznenadićete se! Darko Lazić konačno otkrio pravi razlog raskida sa Marinom!

Fanovi folkera Darka Lazića poverovali su u navode da su i dalje srećni, jer su se pomirili i da planiraju svadbu, kao što su i rekli u svojim izjavama.

Međutim, ispostavilo se da je to bila samo njihova mala šala, jer u tom trenutku uveliko nisu živeli zajedno. Nikome više ništa nije bilo najjasnije šta se sa njima dešava, sve dok Marina nije otvoreno rekla da nju on više ne zanima.

Pročitajte: ŠOK! Novi detalji raskida Marine i Darka Lazića - Bila je uz njega u najtežim trenucima, a on je prevario?!

 

- Marina i ja smo se razišli, ali smo ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, ugasila se ljubav, malo smo se udaljili. Hvala milom bogu, imamo dete i ono nam je sada ceo svet. To je najvažnije u životu. Aleksej nije nijednog trenutka dužan da trpi naše nesuglasice ili svađe i zbog toga je bolje što smo se rastali - kaže Darko, i ističe da je nekad bolje razići se.

- Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice. Mi nismo ni prvi ni poslednji kojima se to desilo. Život ide dalje. Znam da se pričalo o našoj svadbi, svi mi maštamo o nekim stvarima, maštamo o lepom životu, ali se nekad dogode neke druge stvari na putu. Sve je to život, dešava se da se ljudi prezasite jedni drugih i, ako ne mogu da pređu preko nekih grešaka, uvek je bolje da svako krene svojim putem, priča Darko za "Srpski telegraf".

Pročitajte: Zabrinjavajuće! Darko Lazić pucao iz pištolja nakon raskida za Marinom? Javnost u šoku

 

Marina je prva potvrdila raskid ističući da joj smeta Darkov način života.

- Ne znam što je Marina imala potrbu da priča da je glavni razlog našeg rastanka što što ja vodim raskalašan život, pijem ili nešto drugo. Svako očigledno traži razlog kojim bi se tešio kad stvari ne idu po planu, ali ja ne bih previše da pričam na tu temu. To je nešto što se tiče Marine i mene, pa bih voleo da tako ostane. Ona će uvek da bude majka mog deteta i zato ću večno da je poštujem. Nikako nam nije išlo i zato smo se rastali kao ljudi. Marina je već četiri meseca kod svojih roditelja u Pećincima, kao i naše dete",  kaže Lazić.

Komentari (0)

Loading