Celebrity News

Zbog veridbe sa Gobeljom Katarina Grujić proživljava porodičnu dramu! Ovo su detalji pokvarenih odnosa sa ocem!

Svađa Kaće Grujić povela se sa njenim ocem oko mesta gde će biti održana svadba, jer pevačica želi da bude u Beogradu dok on želi veliko veselje u Crnoj Gori.

Zbog veridbe sa Gobeljom Katarina Grujić proživljava porodičnu dramu! Ovo su detalji pokvarenih odnosa sa ocem!

Instagram

Na romantičnoj privatnoj proslavi pored bazena, uz vatromet, balone i njene najbliže, Gobelja je Kaći postavio najvažnije životno pitanje, na koje je ona, ne skrivajući emocije i oduševljenje, rekla "DA". Sreću nisu krili, ali nakon što je ushićenje spaslo, na red dolaze druge manje romantične stvari, a to je organizacija svadbe.

Pošto se svadbeno veselje dešava jednom u životu, pored mladenaca često "umešaju prste" i roditelji. Pevačica Kaća Grujić planira da organizuje veliku feštu sledeće godine u Beogradu gde živi i radi, ali njen otac je imao druge planove na šta je navodno pobesnela.

Pročitajte: SAZNAJEMO - Katarinu Grujić ZAPROSIO Gobeljić (FOTO)

 

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - kaže izvor blizak pevačici.

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je svo vreme ćutao, nije želeo da se meša u raspravu oca i ćerke, a i Kaćinoj majci je bilo neprijatno zbog cele situacije.

Pročitajte: Kaća Grujić nikad iskrenija - Ljubav me je spasila

 

Kaća želi da svadba bude tek za godinu dana zato što hoće prvo da se porodi, pa tek onda da pravi veselje. Pevačica i dalje ne želi javno da prizna da je u drugom stanju, ali je sve planove prilagodila bebi. Grujićeva je nedavno izjavila da se ne plaši da će joj trudnoća uticati na karijeru.

Komentari (0)

Loading